Microsoft a actualizat aplicațiile din suita Office pentru iPhone și iPad

0
532

Cu puțin timp înainte de conferința WWDC 2016, Microsoft a anunțat nu doar că a achiziționat LinkedIn pentru suma astronomică de 26,2 miliarde de dolari, ci a și actualizat trei dintre cele mai importante ale sale pentru iPhone, iPad și iPod touch. Este vorba, desigur, despre cele trei aplicații din suita de productivitate Microsoft Office: Excel, Word și PowerPoint.

Odată cu actualizarea 1.22, fiecare dintre cele trei aplicații profi le permit utilizatorilor să exporte documente, foi de calcul și prezentări în formatul cross-platform OpenDocument, devenind astfel mult mai utile pentru mediul de afaceri. Astfel, Word va putea de acum să exporte un document în formatul OpenDocument Text (.odt), PowerPoint va putea să exporte o prezentare în formatul OpenDocument Presentation (.odp), iar Excel va permite exportarea foilor de calcul în formatul OpenDocument Spreadsheet (.ods).

În plus, singura dintre cele trei actualizări care mai aduce și altceva este cea primită de Excel, aplicația transformând automat în noua versiune toate desenele în forme.

Pentru a face actualizarea la versiunea 1.22 a aplicației Word, Excel sau/și PowerPoint va trebui să accesezi App Store>Actualizare>Actualizați tot de pe un dispozitiv iPhone, iPad sau iPod touch cu iOS 8.0 sau ulterior.

  • Microsoft Word pentru iPad și iPhone – Gratuit – Descarcă acum
  • Microsoft Excel pentru iPhone și iPad – Gratuit – Descarcă acum
  • Microsoft PowerPoint pentru iPhone și iPad – Gratuit – Descarcă acum

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.