Două noi imagini apărute recent pe rețeaua socială chineză Weibo ne prezintă o pereche de căști EarPods cu conector Lightning, ce ar putea fi lansate împreună cu iPhone 7, în condițiile în care noua generație de iPhone nu va avea aproape în mod cert un Jack de 3,5 mm pentru căști.

Descoperite de olandezii de la iPhone7.nl, imaginile ne prezintă însă aproape în mod cert o imitație a căștilor, din cauza unui conector Lightning disproporționat care este mult mai lat și chiar mai lung decât conectorii Lightning originali incluși în prezent în cablurile de alimentare ale unor produse Apple, cum ar fi iPhone 6s, 6s Plus și nu numai.

Făcând abstracție însă de acel conector Lightning ciudat, căștile EarPods pe care le putem vedea mai sus par a fi similare cu modelul comercializat de la Apple în prezent, având aceeași cablu cauciucat, subțire, de culoare albă și telecomanda cu microfon – interesant este că în prima dintre imagini, această telecomandă pare a fi ușor îndoită. În ciuda șanselor mici ca acestea să fie adevăratele căști EarPods concepute de Apple, ele ne oferă o oarecare imagine interesantă a perechei de căști EarPods cu conector Lightning ce s-ar putea să fie introduse pe piață odată cu iPhone 7.

Zvonurile cu privire la dispariția jackului de căști de 3,5 mm din viitoarele produse Apple au început să apară în toamna anului trecut, majoritatea fiind concentrate pe următoarea generație de iPhone. În momentul de față este aproape sigur că iPhone 7 nu va avea un jack pentru căști, așa că pe internet circulă informații numeroase cu privire la căștile care vor fi comercializate împreună cu următoarele dispozitive.

Datele cu privire la căștile vândute alături de iPhone 7 și iPhone 7 Plus sunt momentan contradictorii, iar dacă unii susțin că ele vor fi identice cu actualele EarPods-uri, dar vor avea conector Lightning, multe voci susțin că Apple va introduce căști EarPods fără fir, care să se poată conecta prin Bluetooth la viitoarele modele de iPhone. De asemenea, există și o informație cum că iPhone 7 va avea aceleași căști EarPods cu conector de 3,5 mm, motiv pentru care va fi comercializat împreună cu un adaptor.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.