watchOS 2.2 beta 6 a fost lansat pentru Apple Watch

0
454

Compania Apple a lansat astăzi cea de-a șasea versiune beta a viitoarei actualizări 2.2 pe care o va aduce sistemului de operare pentru Apple Watch, watchOS.

Noua actualizare vine la o distanță de o săptămână de watchOS 2.2 beta 5 și la aproximativ două luni de când a fost lansat watchOS 2.1 – prima actualizare majoră adusă watchOS 2. watchOS 2.2 se află în perioada de testare cu dezvoltatorii de pe 11 ianuarie.

watchOS 2.2 beta 6 poate fi descărcată de către dezvoltatori de pe un iPhone care rulează iOS 9.3 beta, accesând aplicația însoțitoare „Watch”, ramura General>Actualizare software. Pentru a permite instalarea acestei actualizări, Apple Watch-ul va trebui să aibă minimum 50% baterie, să fie alimentat și să fie în aproprierea unui iPhone.

Alături de iOS 9.3, watchOS 2.2 beta 6 introduce opțiunea de a asocia unui singur iPhone mai multe ceasuri. Ambele actualizări sunt însă necesare, ceea ce înseamnă că utilizatorii vor trebui să aibă instalat pe iPhone minimum iOS 9.3, iar pe ceasuri minimum watchOS 2.2 pentru a putea beneficia de această caracteristică nouă.

În plus, watchOS 2.2 introduce actualizări în aplicația preinstalată Hărți de pe Apple Watch, oferindu-le acum utilizatorilor acces la caracteristica „În apropriere”, pe care Apple a introdus-o și în iOS 9. Mai mult, aplicația oferă noi butoane pentru accesul rapid al itinerariilor către casă și serviciu.

Până în prezent nu au fost remarcate de către dezvoltatori alte importante modificări în watchOS 2.2 beta, însă indubitabil până la lansarea de luna aceasta a versiunii finale își vor face apariția și alte câteva actualizări în privința performanțelor, îmbunătățiri și corecturi de erori.

Notă: În cazul în care ai descoperit și alte modificări în ultima versiune beta de watchOS 2.2, te rugăm să ne anunți printr-un comentariu, mai jos în această pagină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.