iPad Pro se poate alimenta rapid mulțumită noului cablu USB-C la Lightning

0
972

Imediat după ce s-a încheiat conferința de pe 21 martie, Apple a lansat în magazinele sale din întreaga lume câteva accesorii noi pentru iPhone, iPad și nu numai. Unul dintre acestea este cablul Lightning la USB-C, care le permite utilizatorilor de iPhone, iPad și iPod touch cu conectori Lightning să își conecteze dispozitivele la orice computer cu intrare USB-C, pentru sincronizare și alimentare.

Mai interesant este faptul că acest cablu poate fi utilizat cu un adaptor de alimentare USB-C de 29W pentru a beneficia de alimentarea rapidă a tuturor tabletelor iPad Pro cu afișaj de 12,9 inchi. Apple nu specifică în mod exact cât de rapid se va alimenta un iPad Pro de 12,9 inchi prin acest cablu conectat la un adaptor special, însă cu siguranță mult mai rapid decât folosind adaptorul de alimentare pentru iPad, care vine în cutia lui.

Utilizatorii care își vor achiziționa un iPad Pro cu ecran de 9,7 inchi trebuie să știe că acest model de iPad nu oferă caracteristica de alimentare rapidă prin USB-C.

Noul cablu Lightning la USB-C este o opțiune bine-venită pentru utilizatorii de iPhone și iPad care dețin un MacBook cu afișaj de 12,9 inchi, pentru că vor putea în sfârșit să își conecteze prin cablu dispozitivele la acest laptop. De asemenea, aceia care au și un iPad Pro 12,9 inchi și un MacBook, nu vor mai trebui să achiziționeze adaptorul de alimentare de 29W, pentru că el este inclus în cutia MacBook.

Noul cablu este disponibil în lungimi de 1 metru și 2 metri, costând 29 €, respectiv 39 €, la magazinele Apple din Europa. Adaptorul Apple de alimentare USB-C de 29W este disponibil la Apple Store la prețul de 59 €.

Alături de acest nou cablu, compania Apple a mai introdus ieri un nou adaptor pentru iPad și iPhone. Adaptorul Lightning la USB 3 este adresat camerelor digitale, permițând conectarea lor prin USB la tablete sau telefoane. Acesta costă 45 €.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.