Apple Watch 2 și iPhone 6c urmează să fie prezentate în luna martie

0
1237

Cum anul 2015 s-a cam încheiat pentru Apple în privința lansărilor de produse, angajații gigantului din Cupertino își îndreaptă atenția către anul viitor și produsele pe care le vor prezenta și pune în vânzare atunci. Păstrând oarecum organizarea evenimentelor din acest an, gigantul american ar intenționa să organizeze și în primăvara anului 2016 un eveniment media în cadrul căruia să introducă, câteva produse așteptate de fani și nu numai.

Potrivit unor surse citate de jurnalistul Mark Gurman – o persoană care a prezentat numeroase informații veridice cu privire la planurile companiei Apple din trecut – în prezent se discută în interiorul campusului Apple din Cupertino despre organizarea unui eveniment media în luna martie din 2016, pentru a dezvălui, printre altele Apple Watch 2. Noua generație a ceasului urmează să fie pus în vânzare o lună mai târziu, în aprilie, marcând o distanță de un an între lansările Apple Watch – în condițiile în care prima generație a fost pusă în vânzare pe 24 aprilie.

Zvonurile despre a doua generație de Apple Watch au început să apară cu multă vreme înainte chiar de lansarea primei generații a dispozitivului, mai multe surse indicându-ne faptul că Apple a fost forțată să amâne introducerea diferitor funcționalități de măsurare a semnelor vitale în dispozitivul mobil, din cauza problemelor de funcționare. Potrivit acelor zvonuri, Apple a întâmpinat probleme cu senzorii însărcinați să măsoare tensiunea arterială, conductivitatea pielii și oxigenul din sânge, printre altele, indicându-ne totodată că acestea ar putea să își facă apariția în Apple Watch anul viitor, odată cu lansarea noului model. Referitor la senzorii capabili să înregistreze informații cu privire la semnele vitale și alte eforturi ale Apple din zona medicală, directorul general al companiei a declarat recent că Apple dorește să rămână mai precaută, deoarece nu dorește să aibă de a face cu Administrația pentru Medicamente și Alimente din SUA. „Nu dorim să băgăm ceasul în procesul Administrației pentru Medicamente și Alimente (FDA)”, a declarat acesta.

Alte caracteristici ale Apple Watch 2, despre care s-a vorbit în ultimele luni, sunt o cameră frontală FaceTime care să le permită utilizatorilor ceasului inteligent să efectueze și primească apeluri FaceTime, precum și un nou cip Wi-Fi, care să permită Apple Watch să îndeplinească mai multe sarcini, fără a trebui să fie conectat la iPhone.

Revenind la informațiile prezentate de Gurman despre conferința din martie, acesta mai completează că mult-așteptatul iPhone 6c ar putea să fie lansat în cadrul aceluiași eveniment, confirmând prin asta multiplele zvonuri ce indicau lansarea acestui model de iPhone la începutul anului viitor.

iPhone 6c este viitoarea generație a dispozitivului iPhone pentru cei cu buget „redus”, fiind creat ca și un succesor al iPhone 5c. Viitorul dispozitiv va păstra ecranul de 4 inchi al iPhone-ului lansat în urmă cu doi ani, însă va veni de această dată cu o carcasă din aluminiu, un cip Apple A9 sau A8, compatibilitate cu Touch ID și Apple Pay și un ecran ușor curbat pe margini, aidoma iPhone 6.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.