WhatsApp Messenger 2.12.7 pentru iPhone – actualizare este disponibilă pe App Store

0
419

WhatsApp Messenger –  cea mai populară platformă de mesagerie din întreaga lume – a fost actualizată de compania dezvoltatoare la acest început de săptămână, utilizatorilor fiindu-le oferită pe această cale o funcționalitate nouă și extrem de interesantă.

Versiunea 2.12.7 a WhatsApp Messenger este acum disponibilă pe App Store pentru dispozitivele iPhone și aduce nou posibilitatea de a marca mesajele. Această funcționalitate este extrem de utilă deoarece ea îți permite să marchezi cu o stea orice mesaj primit sau trimis în cadrul unei conversații pentru a-l găsi mult mai ușor la o dată ulterioară. Astfel, fie că vorbim despre o promisiune făcută de un prieten sau date importante, poți să marchezi mesajul în cadrul căruia există informațiile ce te interesează, pentru a-l salva și putea găsi mult mai ușor după.

Pentru a marca un mesaj tot ce va trebui să faci este să apeși pe unul dintre mesajele din conversație, apoi să atingi pictograma stea. Mesajul respectiv va fi adăugat direct în secțiunea „Mesaje marcate”, secțiune accesibilă din pagina cu informații despre contact. Rețineți însă că orice mesaj marcat poate fi văzut nu doar de dvs., ci și de interlocutor / interlocutori.

Actualizarea la versiunea 2.12.7 a WhatsApp Messenger poate fi efectuată accesând App Store>Actualizări și atingând butonul „Actualizați”. WhatsApp Messenger poate fi descărcată de pe App Store urmând linkul de mai jos:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.