Urmărește ultimele 4 reclame Apple ce promovează iPhone 6s

0
705

Compania Apple a publicat în ultimele două zile patru spoturi publicitare de promovare a iPhone 6s intitulate: The Camera, Half Court, Crush și Flip a coin, în ultimele două jucând actorul și muzicianul Jamie Foxx. Prin aceste noi spoturi, compania Apple continuă campania „singurul lucru care s-a schimbat este totul” prin care promovează camera îmbunătățită și caracteristica „Hey Siri” mâini-libere ale noilor iPhone 6s și iPhone 6s Plus.

https://youtu.be/bwMqup0CERc

„The Camera” este primul dintre spoturi și cel mai lung, având durata de un minut, iar el este prezentat de către cunoscutul jucător de baschetbal, Stephen Curry. Acesta scoate în evidență principalele caracteristici aduse de iPhone 6s pentru poze și video: 3D Touch, Live Photos, Retina Flash și înregistrarea video în format 4K. De asemenea, în cadrul spotului este inclusă și o filmare la ralanti 1080p și un grup de persoane care folosesc camera FaceTime îmbunătățită.

„Half Court” este al doilea spot publicitar Apple care îl are în centru pe jucătorul de baschetbal Stephen Curry, însă de data aceasta vorbim despre o reclamă mult mai scurtă, cu durata de 16 secunde. Aceasta ne arată cum un iPhone 6s este folosit pentru a înregistra un Live Photo în momentul în care Curry aruncă la coș de la jumătatea terenului, iar apoi pentru a reda imaginea respectivă (reluarea) în fața mai multor jucători.

https://youtu.be/oLcz6IfecaA

Următoarele două spoturi publicitare îl au în centru pe actorul și muzicianul Jamie Foxx. În „Crush” acesta este prezentat îmbrăcându-se în fața unei oglinzi și întrebând-o pe Siri „Hei Siri, cum arăt?”. Asistenta îi răspunde „Judecând după vocea ta, aș spune că arăți foarte bine”. În al doilea spot, același actor folosește aceeași funcționalitate pentru a da cu banul – virtual. El este prezentat ținând două scenarii în mână și nu știa pe care să îl aleagă. Astfel, îi cere la Siri să dea cu banul, iar aceasta îi răspunde „Pajură”, ajutându-l astfel pe actorul american să își aleagă un scenariu pe care să îl studieze. Desigur, cele două spoturi vor să pună în lumină caracteristica „Hei Siri” care a fost îmbunătățită pe iPhone 6s în sensul că dispozitivul ascultă oricând comanda pentru ca noi să putem comunica, cu asistentul virtual personal fără a atinge telefonul, chiar dacă el nu este la încărcat.

https://youtu.be/RAK-X4qt7_E

În ultimele săptămâni, compania Apple a lansat peste cinci clipuri video pentru a promova iPhone 6s, acestea promovând 3D Touch, Siri și noua cameră a celor mai recente modele de iPhone.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.