Compania Apple a lansat joi seara o actualizare minoră, dar importantă pentru aplicația iTunes adresată utilizatorilor de Mac și PC. Versiunea 12.2.2 a programului este acum disponibilă pentru descărcare de către utilizatori, incluzând o serie de îmbunătățiri, în special pentru Apple Music.

Potrivit companiei Apple, iTunes 12.2.2 include posibilitatea ca utilizatorii să facă clic pe bannerul Beats 1 pentru a afla ce se difuzează în prezent sau a vedea un program complet al transmisiei, așa încât să nu rateze nicio emisiune, afișează o listă cu artiștii urmăriți de tine în Apple Music și le oferă artiștilor posibilitatea de a împărtăși opinii, poze, muzică și clipuri video pe Connect direct din iTunes. În plus, actualizarearezolvă o problemă din cauza căreia iTunes putea pierde locul corect atunci când se revenea la o pagină anterioară în Apple Music și o problemă care putea determina sortarea incorectă a artiștilor în Muzică, dar și corectează o altă problemă din cauza căreia era posibil ca listele de redare afișate în meniul de acțiuni să nu coincidă cu listele de redare din biblioteca utilizatorilor.

La final, Apple mai menționează că actualizarea primită de iTunes astăzi include și alte îmbunătățiri în privința stabilității și performanțelor de ansamblu.

Actualizarea la iTunes 12.2.2 poate fi efectuată atât de posesorii de Mac-uri cu OS X (din App Store>Actualizări), cât și de utilizatorii de Windows (din Ajutor>Caută actualizări). Această versiune de iTunes poate fi, de asemenea, descărcată și de pe site-ul Apple (Mac / Windows).

 

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.