Iată cum poți să soliciți melodii la Beats 1 Radio

0
328

Una dintre emisiunile Beats 1 va fi „Requests” („Solicitări”), iar ea va difuza melodii care au fost solicitate de către ascultătorii acestui post de radio live lansat de Apple marți, împreună cu Apple Music. Utilizatorii din întreaga lume vor putea solicita melodii fie sunând direct la acest post de radio, fie trimițând un mesaj.

Potrivit blogului de pe Tumblr al Apple Music, momentan nu sunt disponibile numere de solicitare a melodiilor decât pentru Statele Unite ale Americii, Regatul Unit al Marii Britanii, Franța, Germania, Italia, Irlanda, Canada, Noua Zeelandă, Mexic, Japonia, Australia și Republica Dominicană. Există însă un număr pentru „SUA și restul lumii”, 1-310-299-8756, care teoretic ar trebui să poată fi apelat și din România, însă costurile vor fi destul de mari ținând cont că este număr de SUA.

Ca să soliciți o melodie la Beats 1 Radio din România, mai indicat ar fi să folosești iMessage, deoarece gratis. Adresa de iMessage a postului de radio este beats1radio@icloud.com, iar tu va trebui doar să o copiezi de aici, să o lipești în câmpul Către din aplicația Mesaje și să introduci artistul și numele melodiei pe care vrei să o asculți.

O problemă a acestei emisiuni este că s-ar putea să nu o prinzi prea curând de la noi în țară, în condițiile în care ea este redată începând cu ora 3:00 dimineața în România (ora 17:00 PST).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.