Google Maps sau Hărți Google este poate cea mai populară aplicație de cartografiere de pe App Store și dat fiind numărul mare de utilizatori care o folosesc chiar în detrimentul Hărți Apple, compania din Mountain View a publicat o actualizare notabilă pentru ea.

Versiunea 4.8.0 este acum disponibilă pe App Store pentru utilizatorii de iPhone și iPad, aducând, în primul rând, schimbări în privința transportului public. Itinerariile pentru această modalitate de transport au fost regândite pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor în diferite orașe de pe glob. Acum, transpotul public din hărțile Google oferă utilizatorilor mai multe alegeri în privința rutelor și informații privind destinația actualizate în timp real, atunci când sunt disponibile. Ținând cont de aceste îmbunătățiri, nu putem remarca asemănarea cu caracteristica „Transport public” din aplicația Hărți a Apple, acestea fiind prezentate în urmă cu exact o lună.

Separat față de schimbările aduse în ceea ce îrivește transportul public, versiunea 4.8 a Google Maps aduce utilizatorilor opțiuni suplimentare de partajare (inclusiv Facebook și Facebook Messenger) și include o Galerie de imagini care sortează fotografiile unor locuri în format grilă. La final, cea mai recentă versiune a aplicației de cartografiere a celor de la Google aduce utilizatorilor corecturi de erori.

Pentru a face actualizarea la cea mai recentă versiune a aplicației Google Maps pentru iPhone și iPad va trebui să accesezi App Store>Actualizări și să atingi butonul Actualizați din dreptul aplicației. Iar dacă nu ai încercat-o încă și ești nemulțumit de aplicația de cartografiere pe care o folosești, atunci o vei putea descărca acum urmând linkul de mai jos:

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.