Vimeo 5.4 pentru iPhone și iPad – actualizare este disponibilă pe App Store

0
167

Unul dintre cei mai importanți competitori ai YouTube în materie de servicii online ce permit stocarea și vizionarea de clipuri video – Vimeo – a anunțat de dimineață lansarea unei noi versiuni a aplicației oficiale pentru iPhone și iPad. Actualizarea 5.4 adusă Vimeo pe App Store vine să facă procesul de partajare al clipurilor video mai ușor și stabil decât oricând.

Începând de acum aplicatia Vimeo pentru iPhone și iPad va permite utilizatorilor să selecteze clipurile video dorite din albumul Rolă film al dispozitivului iOS și să le încarce simultan în această platformă. Mai mult decât atât, noua actualizare adusă Vimeo le va permite utilizatorilor să urmărească orice clip video cât timp ale lor clipuri se vor încărca pe fundal. Prin urmare, vorbim despre o actualizare care este recomandată în special pentru aceia dintre voi care folosiți acest serviciu online și pentru a încărca, conținut nou.

Pentru a face actualizarea la versiunea 5.4 a aplicației Vimeo va trebui să accesați App Store>Actualizări și să atingeți butonul Actualizați din dreptul aplicației. Iar dacă nu ați descărcat încă Vimeo pe propriul dispozitiv iOS, atunci veți putea să îl descărcați acum urmând linkul de mai jos:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.