Twitter 6.29 pentru iPhone și iPad – actualizare este disponibilă pe App Store

0
132

Chiar dacă aplicația Twitter pentru iPhone și iPad primește în ultimele luni actualizări destul de des, acestea, cu mici excepții, sunt unele minore. Una dintre aceste „mici excepții” este cea mai recentă actualizare adusă aplicației Twitter de compania dezvoltatoare, o actualizare care va extinde funcționalitatea versiunii pentru iPad.

Mai precis, utilizatorii de tablete vor observa îmbunătățiri aduse unei funcționalități oferită de Twitter de ceva vreme utilizatorilor de iPad. Este vorba despre Mesajele Directe, care, începând de acum, vor permite utilizatorilor vor putea să partajeze Tweeturile, să aibă conversații în grup și să navigheze prin istoricul de mesaje. Aceste noutăți vor suna familiar pentru utilizatorii de iPhone, care le au de ceva vreme.

Separat de aceste noutăți aduse unei caracteristici existente, versiunea 6.29 a aplicației Twitter mai aduce utilizatorilor „îmbunătățiri minore” (ca și toate actualizările aduse acestei aplicații în ultima vreme).

Pentru a face actualizarea la cea mai recentă versiune a Twitter pentru iPhone și iPad va trebui să accesezi App Store>Actualizări și să atingi butonul Actualizați din dreptul acesteia. Aplicația poate fi descărcată gratuit de către cei care nu o au instalată pe dispozitivul iOS, urmând linkul de mai jos:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.