Apple urmează să își modifice magazinele și să afișeze accesorii de bună calitate

0
386

Apple se pregătește în momentul de față să facă unele schimbări în magazinele sale prin care să includă noi panouri de prezentare a accesoriilor și să reducă numărul de produse de la terți promovate, scrie MacOtakara. Potrivit blogului japonez, Apple va folosi designul și strategia adoptată în cazul unuia dintre cele mai recente Apple Store-uri (Upper East Side din New York) pentru a afișa unele produse într-o manieră mai „premium” de luna viitoare. Procesul de redesenare a magazinelor va duce la includerea unor noi panouri de afișare a accesoriilor și ambalajelor acestora.

Magazinele vor crește efortul de a oferi o impresie mai premium în iulie, ca parte a unui plan de a afișa ambalajele albe ale accesoriilor în magazine și a crește impresia generală de uniformitate în rândul panourilor de afișare a accesoriilor.

Ambalajele complet albe ale produselor Apple au început să apară odată cu lansarea din luna septembrie a anului trecut a iPhone 6 și iPhone 6 Plus, strategia fiind adoptată, de asemenea, și în cazul Apple Watch. Interesant este însă că până acum Apple a folosit atât ambalaje numai negre, cât și ambalaje numai albe, cu sau fără ilustrații, însă nu a insistat niciodată ca și terții să adopte această strategie pentru accesorii. Totul s-a schimbat la deschiderea magazinului din New York mai sus menționat, unde compania afișează numai produse cu astfel de ambalaje. Și tot acolo, gigantul american afișează, printre altele, și carcase pentru iPhone desfăcute din cutii (pentru ca utilizatorii să poată interacționa cu ele), dar și un nou tip de suporturi pentru căștile Beats.

Aceste schimbări ar veni după ce vicepreședintele Apple și directorul departamentului de magazine, Angela Ahrendts, a anunțat la deschiderea magazinului Upper East Side că are în plan renovarea a douăzeci de magazine existente în lunile următoare. De asemenea, momentul în care ele vin este unul potrivit în condițiile în care Apple Watch a început de ieri să fie comercializat în magazinele companiei americane din cele nouă țări în care este momentan disponibil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.