App Store a înregistrat 100 de miliarde de descărcări – iată și alte cifre impresionante

0
362

După ce a prezentat OS X 10.11 și iOS 9, Tim Cook a urcat din nou pe scenă pentru a prezenta dezvoltatorilor prezenți câteva cifre cheie ce ilustrează creșterea App Store de la lansarea magazinului de acum 7 ani.

Directorul general al companiei americane a anunțat că de la App Store a reprezentat un „avantaj economic” pentru dezvoltatori și că a schimbat o dată pentru totdeauna distribuirea software-ului. Potrivit cifrelor furnizate de el, 98 % dintre companiile Fortune 500 au o aplicație pentru iOS, iar, în medie, un utilizator are pe propriul iPhone 119 aplicații instalate.

Ținând cont de acest număr mare de aplicații, nu este de mirare faptul că de pe App Store sunt descărcate în fiecare secundă 850 de aplicații, ajungându-se astfel la un total de 100 de miliarde de descărcări de aplicații (diferite – deci nu se includ redescărcările sau actualizările) de la lansarea magazinului din 2008 și până în prezent.

În prezent, magazinul de aplicații ce pornea acum 7 ani cu 800 de aplicații, oferă utilizatorilor nu mai puțin de 1,5 milioane de aplicații pentru iPhone, o bună parte dintre acestea fiind optimizate și pentru tabletele iPad.

https://www.youtube.com/watch?v=fSiDIaab2nY

Iar pentru a ilustra mai bine succesul App Store, compania Apple a creat și un clip video care prezintă o serie de celebrități și personalități din industria tehnologică. Acel clip video vrea să evidențieze faptul că App Store este încă la început, iar Apple are planuri mărețe pentru magazinul de aplicații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.