Angajații Apple vor primi o reducere de 50% la achiziționarea unui Apple Watch

0
639

Directorul general al Apple, Tim Cook, a trimis aseară un e-mail tuturor angajaților companiei (pe care îl puteți citi mai jos) cu scopul de a le mulțumi pentru întreg efortul depus înaintea lansării Apple Watch, dar și pentru a anunța o serie de discounturi destul de mari de care vor beneficia ei la achiziționarea dispozitivului.

[pull_quote_center]Ziua pe care am așteptat-o cu toții este aproape aici: Apple Watch este gata de a fi pus în vânzare.[/pull_quote_center]

Angajații companiei vor avea posibilitatea de a cumpăra orice Apple Watch din oțel inoxidabil sau Apple Watch Sport (din aluminiu) și primi o reducere de 50 de procente dacă ceasul va fi folosit în scop personal. Cei care sunt înnebuniți după aurul de 24 de carate din care este produs Apple Watch Edition, vor beneficia și ei de o reducere, dar nu de 50%, ci de 550$ din valoarea celui mai scump dintre ceasuri. Aceasta va fi, așadar, și cea mai mare reducere de care angajații gigantului american pot beneficia la achiziționarea unui ceas. În plus, cei care vor să își cumpere o brățară vor beneficia, de asemenea, de o reducere de 10 procente din valoarea brățării respective. Partea interesantă este că angajații nu vor beneficia o veșnicie de această promoție, întrucât ea va ține de pe 10 aprilie și până după 90 de zile de la lansarea ceasului de pe data de 24 aprilie.

Cei de la MacRumors, care au și obținut e-mailul de mai jos de la unul dintre angajații Apple, susțin că în decursul ultimelor săptămâni au discutat cu diverși angajați Apple din magazine, care le-au descris cât de mult efort a depus întreaga companie Apple pentru această lansare. Pregătirile pentru lansarea dispozitivului au fost, susțin ei, intense și oarecum stresante, deoarece toți angajații de la vânzări au trebuit să învețe toate tehnicile de vânzare astfel încât să se adreseze clienților într-o manieră mai personală (atât de personală încât să le ofere inclusiv recomandări în funcție de preferințele vestimentare ale lor).

Pe acești angajați ai companiei americane îi așteaptă acum o serie de săptămâni foarte aglomerate întrucât vineri, pe 10 aprilie, vor începe sesiunile de testare a ceasului, care vor permite consumatorilor să se programeze și să încerce unul sau mai multe modele de Apple Watch.

Reducerea pe care Apple le-o oferă este o recompensă importantă pentru munca pe care acești angajați au depus-o și pe care o vor mai depunde de acum încolo pentru a ajuta la creșterea vânzărilor produsului. Dar, așa cum descrie și Tim Cook în e-mailul său, și Apple va beneficia de această reducere în sensul că încurajându-și angajații să cumpere dispozitivul, aceștia vor putea automat să își împărtășească experiența cu utilizatorii care vin să își achizișioneze un Apple Watch.

Un alt lucru interesant și important punctat de către Tim Cook în scrisoarea sa este legată de aplicațiile pentru Apple Watch. Directorul general al gigantului din Cupertino susține că peste o mie de aplicații au fost trimise către Apple pentru a fi aprobate numai săptămâna trecută, după ce compania a început să accepte publicarea de către terți a aplicațiilor pentru ceas. De atunci, susține Cook, numărul de înregistrări a continuat să crească.

Apple Watch va fi pus în vânzare pe data de 24 a lunii aprilie, însă vineri, pe 10, Apple va permite consumatorilor să încerce în cele peste 400 de Apple Store-uri din patru continiente un Apple Watch și chiar să îl precomande.

[quote_box_center]Team,

The day we’ve all been waiting for is almost here: Apple Watch is ready to ship.

Our retail stores are training for a whole new way to engage customers and help them experience Apple’s most personal product yet. On Friday, in over four hundred stores across four continents, we’ll open our doors to people who want to try on Apple Watch for the first time and start deciding which one is right for them.

Tens of millions of people have seen our keynotes and demonstration videos about the watch, and there’s much more to come. Some of the most innovative developers in the world are working on new experiences designed specifically for Apple Watch. More than one thousand apps were submitted in just four days last week when the App Store started accepting them, and the rate of submissions has only been climbing since then.

I know that many of you have been looking forward to choosing an Apple Watch for yourselves, and we want to make it easy for you. Starting Friday in countries where the watch is available for pre-order, a special Employee Purchase Plan will offer a 50% discount on any Apple Watch or Apple Watch Sport for your personal use.

As we introduce the watch in more countries, the special pricing for employees will be offered in those countries as well. Discounts will begin at pre-order and last for 90 days after availability. AppleWeb has more details, so I invite you to check it out.

Our products enrich people’s lives like no others, and we think Apple Watch is going to delight our customers in ways people can’t yet imagine. We want you to share in that experience right alongside them.

Congratulations to everyone who has worked so hard for years to help this product reach our customers. And thanks in advance to the thousands of retail employees around the world who will start placing it on people’s wrists starting Friday.

Tim[/quote_box_center]

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.