Skype 5.12.2 pentru iPhone și Apple Watch – actualizare este disponibilă pe App Store

0
204

Una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie și apelare VoIP/video, Skype, a fost actualizată de compania dezvoltatoare în cursul dimineții zilei de astăzi. Versiunea 5.12.2 a acesteia oferă utilizatorilor compatibilitate cu unul dintre cele mai râvnite gadgeturi ale momentului.

Captură de ecran din 2015.04.25 la 08.24.48

Aplicația Skype pentru Apple Watch este, așadar, disponibilă acum, oferind tuturor utilizatorilor care au instalat deja Skype pe propriul iPhone și au asociat un ceas la acesta posibilitatea de a folosi principalele caracteristici ale acestei platforme. Utilizatorii vor avea posibilitatea de a răspunde mesajelor de pe Apple Watch folosind dictarea, caracterele Emoji sau răspunsurile sugerate (desigur, nu vor avea posibilitatea de a tasta un răspuns întrucât ceasul nu are tastatură. Tot de pe ceas, utilizatorii vor putea începe și conversații noi cu prietenii lor.

Separat de compatibilitatea cu primul smartwatch Apple, cea mai recentă versiune a aplicației Skype pentru iPhone și iPod touch aduce diverse îmbunătățiri, care îmbunătățesc performanțele.

Pentru a face actualizarea la noua versiune a Skype pentru iPhone va trebui să accesezi App Store>Updates și să atingi butonul Update din dreptul aplicației. Dacă nu ai descărcat-o încă, dar vrei să o testezi, atunci urmează linkul direct de mai jos pentru a o descărca acum:

- Reclamă -