Microsoft OneDrive 5.3 pentru iPhone, iPad și Apple Watch – actualizare este disponibilă pe App Store

- Publicitate -

Captură de ecran din 2015.04.18 la 08.38.05

Compania Microsoft a publicat astăzi o nouă actualizare pentru una dintre cele mai importante aplicații ale sale, pe care o oferă utilizatorilor de iPhone și iPad – OneDrive. Aplicația ce aduce utilizatorilor serviciul de stocare în cloud a documentelor, pozelor și diferitor alte tipuri de fișiere este acum disponibilă în versiunea 5.3, oferind utilizatorilor o mulțime de noutăți.

Pentru început, cea mai recentă versiune a OneDrive ne aduce compatibilitate cu Apple Watch, ceea ce înseamnă că utilizatorii micului dispozitiv vor putea să se bucure de pozele stocate în OneDrive direct de pe mână. Deși documentele nu vor putea fi deschise și vizualizate pentru început, utilizatorii vor avea la dispoziție instrumente pentru a vedea cele mai recente poze și chiar pentru a le șterge pe cele pe care nu doresc a le păstra, vor putea găsi poze după etichetă și chiar vizualiza albumele create pe OneDrive.

Alături de compatibilitatea cu Apple Watch, Microsoft ne anunță că a ascultat cu atenție feedbackul utilizatorilor privind lucrul cu PDF-urile în aplicație, așa că acum oferă o nouă experiență de vizualizare a acestui tip de fișiere. Asta înseamnă că de acum va fi posibilă tipărirea PDF-urilor direct de pe iPhone și iPad în aplicația OneDrive și, de asemenea, va fi posibilă navigarea prin glisări de la o pagină la alta a PDF-ului, dar și căutarea de texte în interiorul acestui tip de fișiere.

Pentru a face actulizarea la versiunea 5.3 a aplicației OneDrive pentru iPhone și iPad, va trebui să accesați App Store>Updates și să atingeți butonul Update din dreptul aplicației. Dacă nu ați descărcat încă această aplicație, dar folosiți serviciul Microsoft, atunci puteți urma linkul direct de mai jos:

  • Microsoft OneDrive pentru iPhone și iPad – Gratuit – Descarcă acum
- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

oneSafe este aplicația gratuită a săptămânii pentru iPhone și iPad

Este vineri, sfârșit de săptămână, ceea ce înseamnă că Apple a actualizat pagina cu recomandări din versiunea...

iOS 17.4 va permite instalarea de aplicații din afara App Store pe iPhone și iPad, în UE

Urmare a faptului că pe data de 6 martie 2024 intră în vigoare actul legislativ privind piețele...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate pentru iPhone și iPad cu noutăți importante în Uniunea Europeană

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate marți seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor de iPhone și iPad...

Apple a lansat MacBook Air cu chipset M3

Apple a lansat astăzi o actualizare pentru gama MacBook Air (13 inch și 15 inch), care oferă chipset-uri M3, compatibilitate îmbunătățită pentru afișajele externe,...

iOS 17.4 va permite instalarea de aplicații din afara App Store pe iPhone și iPad, în UE

Urmare a faptului că pe data de 6 martie 2024 intră în vigoare actul legislativ privind piețele digitale (DMA - Digital Markets Act) pe...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.