Chrome 42.0 pentru iPhone și iPad – actualizare este disponibilă pe App Store

0
291

La câteva ore după ce a actualizat versiunea pentru Mac și Windows a Google Chrome cu scopul de a include notificări web și alte câteva caracteristici noi, gigantul din Mountain View a actualizat și versiunea pentru iPhone și iPad a faimosului browser. Vorbim despre o actualizare majoră care îmbunătățește semnificativ compatibilitatea cu iOS 8 și funcționalitățile incluse de către Apple.

IMG_2649Versiunea 42.0 a aplicației Google Chrome aduce utilizatorilor de dispozitive iPhone și iPad cu iOS 8, în primul rând, un widget pentru centrul de notificări. Acest widget, accesibil din ecranul Azi al centrului, oferă două butoane care permit deschiderea unei file noi, respectiv efectuarea de căutări vocale, precum și opțiunea de a accesa rapid un link salvat în clipboard. Alături de această noutate, utilizatorii de dispozitive cu iOS 8 se vor bucura de faptul că aplicația Google Chrome include acum meniul de partajare implicit din iOS, ceea ce înseamnă că le oferă mai multe modalități de partajare, precum și posibilitatea de a folosi extensiile unora dintre aplicațiile instalate deja, cum ar fi 1Password pentru auto-completarea parolelor sau a cardurilor de credit stocate acolo pe site-urile compatibile.

În plus, cea mai recentă versiune a Chrome aduce atât utilizatorilor de dispozitive iOS 8, cât și celor care au instalate versiuni mai vechi ale sistemului de operare un nou mod de reîncărcare a paginilor web prin simpla tragere în jos din partea de sus a lor. Acest gest va oferi, de asemenea, butoane care permit deschiderea unor file noi sau închiderea filei curente.IMG_2646

Pentru a face actualizarea la versiunea 42.0 a aplicației Google Chrome pentru iPhone și iPad va trebui să accesezi App Store>Updates și să selectezi opțiunea Update din dreptul Chrome. Dacă nu ai instalat deja acest browser, dar vrei să îl încerci și pe iPhone sau iPad, atunci urmează linkul direct de mai jos pentru a-l descărca acum de pe App Store:

- Reclamă -