Apple a actualizat aplicația TestFlight pentru iPhone și iPad. Noua versiune aduce compatibilitate cu Apple Watch

0
184

Seară destul de aglomerată pentru compania Apple, care se află în ajunul lansării Apple Watch. După ce a lansat mult conținut adresat utilizatorilor acestui dispozitiv, cei din Cupertino au publicat o actualizare pentru una dintre aplicațiile adresate mai ales dezvoltatorilor de aplicații și celor care contribuie la îmbunătățirea unor aplicații. TestFlight este aplicația actualizată de către Apple în această seară.

Captură de ecran din 2015.04.23 la 20.58.41

Versiunea 1.1.1 a aplicației aduce, în primul rând, compatibilitate cu aplicațiile WatchKit. Aceasta este o veste foarte bună pentru dezvoltatorii care folosesc platforma și care și-au optimizat aplicațiile pentru ceas, deoarece până acum ei trebuiau să elimine extensiile pentru ceas astfel încât versiunile beta ale aplicațiilor lor să poată fi încărcate în TestFlight și testate. În același timp, cei care testează aplicațiile în versiunile beta vor putea să testeze și versiunile pentru Apple Watch ale acestora, dacă sunt disponibile.

Separat de compatibilitatea cu Apple Watch, cea mai recentă versiune a TestFlight aduce utilizatorilor de iPhone și iPad mici îmbunătățiri în privința stabilității și performanțelor.

Pentru a face actualizarea la cea mai recentă versiune a TestFlight pentru iPhone și iPad va trebui să accesezi App Store>Updates și să selectezi butonul Update din dreptul aplicației. Dacă nu ai descărcat încă această aplicație și vrei să o încerci, atunci urmează linkul direct de mai jos:

Actualizarea adusă TestFlight vine la numai câteva zile după ce Apple a actualizat și multe alte aplicații de pe App Store, inclusiv Xcode.

- Reclamă -