Viber 5.3.0 pentru iPhone – actualizare este disponibilă pe App Store

0
281

Viber este una dintre aplicațiile de mesagerie și apelare voce/video destul de cunoscute și în rândul românilor, motiv pentru care noi vă anunțăm că în cursul zilei de astăzi versiunea pentru iPhone a ei a fost actualizată.

viberDeși nu este foarte bogată în noutăți, versiunea 5.3.0 a aplicației Viber pentru iPhone aduce o serie de îmbunătățiri în ceea ce privește conversațiile, atât cele private, cât și cele publice. Începând cu, conversațiile private în grup, acestea permit utilizatorilor să devină administratori pentru a edita informațiile despre grupul respectiv, precum și pentru a-i elimina pe acei participanți care îi deranjează pe ceilalți ori încalcă regulile grupului. În ceea ce privește conversațiile publice, deși au rămas în versiune beta, acestea au fost îmbunătățite potrivit celor de la Viber, așa că dacă obișnuiești să le folosești vei sesiza o serie de modificări pe ici pe colo. La final, aceeași actualizare 5.3.0 a Viber aduce utilizatorilor corecturi de probleme.

Pentru a face actualizarea la versiunea 5.3.0 a aplicației Viber pentru iPhone, tot ce va trebui să faceți este să accesați App Store>Updates și să atingeți butonul Update din dreptul acestei aplicații. Dacă nu ați descărcat-o încă, atunci urmați linkul direct de mai jos pentru a face acest lucru:

- Reclamă -