Tango 3.15 pentru iPhone și iPad – actualizare este disponibilă pe App Store

0
812

tango

Tango este o populară aplicație de socializare, care permite utilizatorilor să trimită gratuit mesaje text, precum și să își apeleze voce sau video prietenii sau să posteze pe un perete similar într-o oarecare măsură celui de pe Facebook. Această aplicație a fost actualizată de dimineață de compania dezvoltatoare, TangoMe, așa că acum versiunea 3.15.139973 este disponibilă pe App Store.

Cea mai recentă versiune a Tango pentru iOS are, în primul rând, o dimensiune mai mică, ceea ce înseamnă că va ocupa mai puțin spațiu de stocare pe iPhone sau iPad. În plus, fanii baschetbalului vor fi bucuroși să audă că superstarurile Tony Parler, Dwyane Wade și Chris Paul sunt acum pe Tango și vor oferi fanilor diferite informații de pe teren. Tango 3.1 mai oferă utilizatorilor un magazin de stickere, care face mai simplă descoperirea pachetelor de stickere pe care le poți folosi în conversații, precum și un nou indicator de scriere care te va anunța când prietenul cu care vorbești îți scrie. La final, aplicația Tango include corecturi de erori.

Pentru a face actualizarea la versiunea 3.15.139973 a aplicației Tango tot ce va trebui să faceți este să accesați App Store>Updates și să atingeți butonul Update din dreptul aplicației Tango. Dacă nu aveți această aplicație descărcată încă, atunci accesați linkul direct de mai jos pentru a o instala pe iPhone sau iPad:

- Reclamă -