iPad Pro cu ecran Retina de 12,9 inchi urmează să aibe porturi USB 3.0

0
73

Confirmând o informație apărută de dimineață potrivit căreia Apple a creut partenerilor să amâne începerea producției tabletei iPad Pro până în luna septembrie, cei de la The Wall Street Journal scriu că Apple își dorește într-adevăr să lanseze dispozitivul abia în a doua jumătate a anului curent. Informația a apărut într-un articol mai detaliat în cadrul căruia jurnaliștii prestigioasei publicații americane oferă mai multe detalii despre tableta Apple cu ecran de 12,9 inchi, precum și despre lansarea MacBook-ului Air cu ecran Retina.ipad air 2 review #itutorial.ro (25)

Separat de data lansării, The Wall Street Journal scrie că Apple încă mai lucrează la modificarea ușoară a designului iPad Pro pentru a include și noi caracteristici. În momentul de față, spre exemplu, se ia în considerare includerea în tabletă a unor porturi USB 3.0, pentru transfer de date cu alte dispozitive și conectarea de periferice.

De asemenea, inginerii companiei din Cupertino caută modalități prin care să reducă timpii de încărcare pentru tableta cu ecran de 12,9 inchi, în condițiile în care aceasta are o baterie cu o capacitate mai mare decât cea a actualelor tablete, iar folosirea actualelor modelități de alimentare nu sunt satisfăcătoare.

În cele din urmă, jurnaliștii americani mai indică faptul că ecranul iPad Pro va măsura într-adevăr 12,9 inchi, fiind astfel mult mai mare decât ecranul de 9,7 inchi al tabletelor iPad Air. Această clarificare era necesară în condițiile în care informațiile de până acum erau împărțite, unele indicându-ne că tableta va avea această diagonală de aproape 13 inchi, în timp ce altele ne indicau că va avea o diagonală de 12,2 inchi.

Așadar, iPad Pro va fi lansat, cel mai probabil, în toamna acestui an și va avea o serie de caracteristici pe care niciunul dintre predecesorii săi nu le-a avut.

- Reclamă -