Apple Watch va fi lansat în aprilie în SUA, Europa și nu numai

0
76

apple-watch_8Aprecierile făcute în ianuarie de numeroase persoane, imediat după ce Apple a modificat pe unele dintre versiunile internaționale ale paginii de prezentare a Apple Watch specificația cu privire la lansarea ceasului, ar fi fost confirmate chiar de către directorul general al companiei din Cupertino – Tim Cook. Acesta a declarat în cadrul vizitei făcute la celebrul Apple Store din Berlin că lansarea ceasului din aprilie nu va fi limitată doar la Statele Unite ale Americii, scrie 9to5Mac.

Se pare că directorul companiei americane a confirmat că Apple Watch va fi lansat în Germania în luna aprilie, indicând astfel că din primul val de lansări vor face parte mai multe țări și nu doar SUA. Nu este însă exclus ca Apple Watch să fie pus în vânzare inițial la începutul lunii aprilie doar în SUA, așa cum ne indica o informație recentă, pentru ca apoi, spre sfârșitul aceleiași luni, să fie comericializat și în Germania și alte câteva țări.

De regulă, din primul val de lansări al produselor Apple (mai ales iPhone) fac parte Statele Unite ale Americii, Canada, Marea Britanie, Franța, Germania, Australia, Hong Kong, Singapore și Japonia – și, uneori, China. Cu toate acestea, persoanelor cărora Cook le-ar fi spus că ceasul va fi lansat în aprilie nu li s-a confirmat că Apple Watch va ajunge și în oricare dintre țările enumerate mai sus.

Cât despre România, sunt șanse foarte mici ca ceasul Apple să fie comercializat aici pe căi oficiale încă din luna aprilie. O confirmare în acest sens vine chiar de la site-ul Apple.ro, care nici în momentul de față nu afișează vreo informație legată de ceas – ca și cum n-ar exista. Cu toate acestea, este foarte posibil ca ceasul companiei din Cupertino să ajungă și la noi în țară – pe căi neoficiale – la doar câteva zile după lansarea din celelalte țări europene.

Data exactă a lansării ceasului și țările în care va fi lansat ceasul vor fi menționate de către Apple, cel mai probabil, în cadrul conferinței de pe 9 martie. Nu uitați, așadar, că luni vă așteptăm pe iTutorial.ro, începând cu ora 20:00, ora României pentru a vedea când va fi lansat ceasul, precum și celelalte noutăți prezentate de Apple în cadrul conferinței primăverii.

- Reclamă -