Apple urmează să ofere opțiunea de a-ți grava numele pe carcasa Apple Watch

0
79

Apple ar putea să ofere utilizatorilor poate cea mai importantă opțiune de personalizare posibilă pentru Apple Watch. Compania urmează să ne ofere posibilitatea de a ne grava numele sau mesaje persoanlizate pe carcasa Apple Watch, potrivit unor surse citate de site-ul franțuzesc iPhonote.

engravingwrap-hero-engraving-2014

Sursa site-ului din Hexagon, care a dorit să rămână anonimă din cauza implicării în proiectul celor de la Apple, susține că americanii vor oferi o opțiune de gravare pe carcasă similară celor oferite pentru produse precum iPad sau iPod. Cu toate acestea, persoana respectivă nu știe dacă această caracteristică va fi disponibilă încă de la lansarea ceasului sau dacă va fi introdusă la o dată ulterioară, dar este aproape convinsă că ea va fi oferită la un anumit moment de către Apple.

Cum Apple oferă pentru aproape toate produsele mobile comercializate în magazinele proprii opțiunea de a le personaliza cu un mesaj prin gravare, nu m-ar surprinde deloc să văd că această opțiune va fi dispnibilă și pentru ceas. Apple numește Apple Watch-ul „cel mai personal produs” pe care l-a lansat până acum, iar el va deveni și mai personal și unic atunci când îți vei inscripționa numele sau un mesaj.

Deși nu este deloc exclus ca o opțiune de personalizare suplimentară să fie oferită ceasului, spațiul reprezintă o mare problemă. Apple Watch nu are o carcasă la fel de mare precum iPad sau anumite modele de iPod, iar senzorul care determină contactul cu pielea și înregistrează numărul de bătăi pe minut al inimii ocupă aproape tot spațiul disponibil pe spatele dispozitivului de 38 sau 42 mm. În plus, în jurul acestui senzor sunt incripționate o serie de detalii despre ceas, cum ar fi denumirea lui, numărul de serie, dimensiunea, tipul de carcasă și nu numai. Așadar, Apple ar putea să ne ofere opțiunea de a grava ceasul fie prin eliminarea unora dintre inscripțiile predefinite, fie într-o altă zonă – cum ar fi partea laterală. În orice caz însă numărul de caractere pe care le vom putea inscripționa va fi unul foarte limitat.

Dacă Apple va oferi sau nu opțiunea de a grava pentru Apple Watch, rămâne să vedem în cadrul conferinței de deseară ori în săptămânile care urmează.

- Reclamă -