Apple promovează deja noile Apple Watch și MacBook cu ecran Retina în magazine

0
1113

Încheind campania de promovare a artei create folosind dispozitivele sale, compania Apple a început zilele trecute să afișeze noi imagini în Apple Store-uri, care de această dată promovează cele mai noi produse prezentate în cadrul conferinței de pe 9 martie. Deși nu vor fi lansate decât pe 10 aprilie și 24 aprilie, noul MacBook cu ecran Retina de 12 inchi, respectiv Apple Watch sunt acum promovate în magazinele companiei americane.

12159-5778-150313-Apple_Store-Display-4-xl

După cum se poate observa și în imaginile din acest articol, noile ilustrații iluminate sunt realizate în stilul cunoscut al companiei Apple, prezentându-ne atât imagini cu produsele întregi, cât și detalii ale lor. Ilustrațiile vor atrage atenția cumpărătorilor care intră în magazinele companiei americane, deoarece sunt afișate pe toți pereții, chiar deasupra unora dintre mesele unde sunt oferite pentru testare Mac-uri, iPhone-uri, iPad-uri sau iPod-uri.

Ca și cum ar mai surprinde pe cineva, cele mai promovate dintre versiunile Apple Watch, precum și de MacBook sunt cele din aur/aurii. Mai ales în cazul ceasului, compania americană promovează nu doar Apple Watch Edition și aspectul modelului din aur galben de 18 carate, ci și cureaua unuia dintre modelele produse din aur roz de 18 carate. Desigur, în funcție de magazine sunt promovate și celelalte brățări pentru Apple Watch, cum ar fi Milanese Loop, brățările din piele sau cele sport pentru modelul din aluminiu, precum și versiunea gri stelar de MacBook.

Dar așa cum se poate vedea și în imaginile de mai sus, pe lângă Apple Watch și noul MacBook, Apple a mai alocat unele panouri și pentru a promova unele produse lansate în toamna anului trecut – iPhone 6 și iPad Air 2.

Ambele produse vor fi puse în vânzare de către Apple în luna aprilie, iar dacă pe data de 10 a acelei luni va putea fi achiziționat noul MacBook, tot atunci va putea fi precomandat ceasul și testat într-unul dintre magazinele companiei americane din cele 10 țări care fac parte din primul val de lansare.

- Reclamă -