Apple a lansat Safari 7.1.5 și Safari 6.2.5 beta pentru OS X Mavericks și OS X Mountain Lion

0
561

safariLa numai câteva ore distanță de lansarea versiunilor publice ale Safari 8.0.4 pentru OS X Yosemite, Safari 7.1.4 pentru OS X Mavericks și Safari 6.2.4 pentru OS X Mountain Lion, compania Apple a publicat noi actualizări pentru browser. Adresate momentan doar dezvoltatorilor de aplicații, versiunile 7.1.5 și 6.2.5 beta ale Safari sunt disponibile pentru instalare pe toate unitățile care rulează OS X Mavericks, respectiv OS X Mountain Lion.

Iar dacă vă surprinde faptul că nu a fost lansat un echivalent și pentru Safari rulat în cea mai recentă versiune a sistemului de operare pentru Mac – OS X Yosemite -, atunci trebuie să știți că aceasta este deja disponibilă de câteva săptămâni pentru dezvoltatorii și utilizatorii membri AppleSeed, fiind integrată în OS X 10.10.3 Yosemite.

Deși nu specifică noutățile pe care le va aduce actualizarea Safari, compania Apple indică măcar câteva dintre ele în notițele lansării. Aici compania le cere dezvoltatorilor să își concentreze testele pe compatibilitatea generală cu site-urile web, compatibilitatea cu extensiile, depanarea folosind Inspectorul Web, introducerea de caractere în Câmpul de Căutare Inteligent atunci când sunt folosite mai multe afișaje, vizualizarea de clipuri video pe platforme precum YouTube sau Netflix, auto-completarea parolelor și a adreselor, navigarea în paginile web folosind VoiceOver și multe altele.

Pentru a face actualizarea la cele mai recente versiuni beta ale Safari pentru OS X Mavericks și OS X Mountain Lion, tot ce va trebui să faceți este să accesați App Store, secțiunea Updates și să descărcați versiunea pentru sistemul folosit – doar în cazul în care sunteți dezvoltatori. În plus, actualizarea poate fi efectuată și direct prin intermediul platformei Apple dedicate dezvoltatorilor.

- Reclamă -