Aseară, compania Apple a surprins pe toată lumea prin lansarea iOS 8.3 beta. Spre deosebire de iOS 8.2, care, de asemenea, este testat în prezent și nu aduce nimic mai mult, până acum, decât compatibilitate cu Apple Watch, iOS 8.3 include o serie de caracteristici noi și destul de importante pe care vi le-am prezentat în cadrul acestui articol.

Și cum am aflat deja în repetate rânduri că iOS 9 va fi lansat anul acesta, probabil că vă gândiți că iOS 8.3 încheie lista cu actualizări majore ale iOS 8. Ei bine, lucururile nu stau chiar așa. Până în luna iunie când se presupune că va fi prezentat iOS 9, Apple va lansa și iOS 8.4, cel puțin în câteva versiuni beta. Informația vine de la același Mark Gurman care citează surse din cadrul companiei Apple și care a avut dreptate în repetate rânduri în legătură cu actualizările primite de iOS.

Se pare că iOS 8.4 este momentan în plin proces de dezvoltare la Apple și poartă numele de cod „Copper”, după o stațiune de schi din Colorado, SUA. Sursele citate susțin că actualizarea va veni abia după ce Apple Watch va fi pus în vânzare, așa că nu ar trebui să vă așteptați ca și iOS 8.4 beta să fie lansat în viitorul foarte apropriat.

Preluând caracteristicile de la versiunile majore anterioare ale iOS 8, iOS 8.4 urmează să aducă și câteva caracteristici importante pentru utilizatori. Poate cea mai importantă dintre acestea este viitorul serviciu de streaming muzical bazat pe actualul Beats Music, la care se zvonește că lucrează Apple. Prea multe detalii în legătură cu el nu au apărut până acum, însă recent ni se vorbea despre lansarea sa într-un viitor apropriat.ios_8_4_all

Ca și confirmare a teoriei lansării iOS 8.4 vin datele de analiză a unor site-uri web. Ele ne arată că de la sfârșitul lunii ianuarie traficul a crescut încet dar sigur de pe dispozitive cu IP-uri Apple ce rumează iOS 8.4, iar acest lucru sugerează intensificarea procesului de testare al actualizării. Desigur, nu este exclus ca noutățile din iOS 8.4 să fie mutate în iOS 9, iar actualizarea să nu mai ajungă niciodată pe terminalele utilizatorilor.screenshot-2015-02-09-14-57-11

Dar, așa cum spuneam și mai sus, până la iOS 8.4 mai este cale lungă de bătut – chiar dacă, să presupunem, va fi lansat. Compania Apple mai lucrează în prezent la iOS 8.2 și iOS 8.3, iar aceste versiuni plus actualizările intermediare dintre ele vor trebui lansate înaintea iOS 8.4.

 

- Reclamă -