Compania Apple a actualizat luna aceasta unul dintre pachetele comercializate de ceva vreme în magazinele sale și care a avut un succes destul de bun în rândul utilizatorilor care obișnuiesc să călătorească mult. Setul World Travel Adapter include acum 7 ștecăre create pentru a se potrivi cu prizele specifice anumitor zone de pe glob.

Spre deosebire de setul de adaptoare de până acum, acesta nou nu doar că nu mai include un cablu 30 de pini la USB (compatibil cu iPhone-urile și iPad-urile comercializate până în 2012), ci nici un cablu Lightning la USB (compatibil cu cele mai recente dispozitive iOS). Apple a optat, probabil, să elimine cablul de alimentare din pachet pentru a-i reduce prețul, întrucât noul set costă cu 10$/€ mai puțin decât cele anterioare.

Noul set de adaptoare pentru călătorie include 7 articole, față de cel anterior care includea doar 6 (plus cablul de alimentare pentru iPhone și iPad). Mai mult, el furnizează adaptor compatibil și cu prizele din Brazilia, pe lângă cele din America de Nord, Japonia, China, Europa, Marea Britanie, Coreea, Australia și Hong Kong.

Adaptoarele din pachet pot fi folosite la alimentarea iPod, iPhone și iPad și sunt compatibile cu adaptoarele MagSafe și MagSafe 2 (pentru MacBook, MacBook Air și MacBook Pro), cu cele de alimentare de 10W și 12W, precum și cu adaptoarele de alimentare protabile.

Prețul unui set de 7 adaptoare este, în magazinele Apple, de 29 €. În România nu sunt disponibile momentan la resellerii autorizați.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.