Este vineri, așa că dis de dimineață compania Apple a actualizat pagina cu recomandări a App Store cu scopul de a prezenta utilizatorilor cele mai bune aplicații și categorii de aplicații pentru noua săptămână, precum și, desigur, aplicația gratuită a săptămânii. După o săptămână întreagă în care cu toții am putut descărca gratuit de pe App Store o grozavă aplicație pentru editarea pozelor și a clipurilor video, acum a venit timpul să primim gratuit un joc. Dar nu orice joc. Ci unul din seria Angry Birds.

angry birds seasons

După ce gigantul din Cupertino a oferit gratuit Bad Piggies, Angry Birds Rio, Angry Birds, Angry Birds SpaceAngry Birds Star Wars și Angry Birds Star Wars II, acum a venit timpul ca jocul Angry Birds Seasons să facă parte din promoția Aplicația săptămânii și să fie oferită gratuit. Păstrând faimosul stil de joc al seriei Angry Birds și obligându-ne să găsim modalități prin care să distrugem porcușorii, ocolind capcanele și sistemele lor de apărare inedite, Angry Birds Seasons are specifică organizarea pe episoade tematice a nivelelor. De la teme speciale pentru iarnă sau pentru primăvară sau pentru vară și până la teme speciale pentru Ziua Sfântului Patrick, Anul Nou Chinezesc, Crăciun și chiar NBA, jocul este foarte diversificat, motiv pentru care poate fi considerat unul dintre cele mai interesante din serie.

În prezent, Angry Birds Seasons oferă utilizatorilor nu mai puțin de 19 episoade tematice plus conținut bonus. Acestea cuprind un total de peste 550 de nivele pline cu porcușori și capcane, peste care putem trece și cu ajutorul power-upurilor.

Constant, cei de la Rovio publică pe App Store actualizări pentru Angry Birds Seasons, iar ele includ în general episoade și nivele noi. Cea mai recentă astfel de actualizare a fost lansată ieri, când versiunea 5.0.0 a jocului a ajuns pe App Store. Pentru a celebra sezonul de NBA curent, cei de la Rovio au inclus în noua versiune a Angry Birds Seasons episodul NBA Ham Dunk care include 15 noi nivele NBA All Star, plus un nivel nou cu oul de aur. Mai mult, jocul aduce posibilitatea de a folosi un power-up „Shockwave” îm fiecare dintre noile nivele și posibilitatea de a urmări jocuri video pe Ruffle TV.

Angry Birds Seasons este unul dintre jocurile care nu trebuie să lipsească de pe dispozitivele iPhone sau iPad ale utilizatorilor pasionați de seria care a strâns în total peste 2 miliarde de descărcări.

Jocul este disponibil pe App Store în două versiuni; una adresată special dispozitivelor iPhone și iPod touch, și una adresată doar tabletelor iPad care rulează iOS 5.0 sau o versiune ulterioară. Dimensiunea jocului este , în varianta pentru iPhone sau 98,3 MB, în varianta pentru iPad. Promoția este valabilă până vinerea viitoare, 13 februarie.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.