Versiunea 5.0 a aplicației Facebook Groups pentru iPhone a fost lansată pe App Store

0
122

Facebook Groups este una dintre cele mai recente aplicații lansate de compania lui Mark Zuckerberg pentru utilizatorii rețelei sale sociale, ea oferind o modalitate mult mai bună de a accesa, utiliza și chiar administra grupurile de pe Facebook la care ești înscris. Aplicația are o funcționalitate mult mai complexă pentru grupuri decât ceea ce oferă la momentul actual aplicația Facebook, iar grație unei actualizări ea devine și mai utilă pentru toți cei care folosesc grupurile pe Facebook.

Pe lângă îmbunătățirile în privința vitezei și a fiabilității, cei de la Facebook notează că versiunea 5.0 a aplicației Groups include funcționalități precum cea de căutare a membrilor înscriși în același grup cu tine sau cea de administrare a notificărilor prin intermediul unui meniu cu setări actualizat. Administratorii de grupuri au acum posibilitatea de a bloca persoanele care au cerut să se alăture grupurilor, putând mai apoi să îi vadă pe toți cei cărora le-a fost oprit accesul la grupurile lor. Mai mult, administratorii de grupuri vor putea obține informații de bază despre fiecare persoană care cere să se înscrie în grup.

Actualizarea la versiunea 5.0 a aplicației Facebook Groups este posibilă de pe toate dispozitivele iPhone care rulează iOS 7.0 sau o versiune ulterioară a sistemului de operare. Pentru a efectua actualizarea la această versiune a aplicației, tot ce va trebui să faceți este fie să acesați meniul Updates din App Store, fie să urmați linkul direct de mai jos:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.