Tim Cook: Apple Watch va fi lansat în aprilie

0
112

Prezentat pe data de 9 septembrie, Apple Watch nu are nici acum o dată de lansare anunțată de compania Apple, iar zvonurile care au circulat până acum în jurul lansării ceasului par a fi greșite. Într-un moment de neatenție, probabil, directorul general al companiei Apple, Tim Cook, a declarat, în cadrul teleconferinței trimestriale de prezentare a rezultatelor financiare, că Apple Watch va fi lansat în aprilie.

Chiar dacă nu ne-a oferit data exactă când ceasul va fi pus pe rafturile magazinelor și nici nu a menționat țările în care va fi lansat ceasul, Cook a declarat că Apple Watch va fi lansat în aprilie, conform planului inițial, și asta deoarece în procesul de dezvoltare al ceasului nu au intervenit întârzieri. Până acum singurul lucru sigur pe care îl știam în legătură cu lansarea Apple Watch era o dată vagă de lansare – „Începutul anului 2015” – care i-a făcut pe mulți să creadă că va fi lansat mai devreme decât era stabilit. Cele mai multe zvonuri de până acum – dintre care o parte erau destul de plauzibile – indicau că Apple Watch va fi lansat în luna martie.

În cadrul sesiunii de întrebări și răspunsuri, Cook a confirmat luna aprilie ca fiind cea în care vor lansa ceasul. Iar dacă nu ți se pare că luna aprilie este tocmai la începutul anului 2015, Cook te va anunța că Apple consideră primele patru luni ca făcând parte din începutul unui an, următoarele patru ca făcând parte din perioada de mijloc a anului și ultimele patru din perioada de sfârțit. Astfel, Apple Watch va fi lansat în intervalul de timp stabilit de Apple de la început.

Cook a mai declarat că în prezent sunt câteva aplicații uimitoare în proces de dezvoltare și că are așteptări foarte mari de la dezvoltatori. Mai mult, el a mai adăugat că folosește în fiecare zi un Apple Watch și nu poate trăi fără acest dispozitiv.

Desigur, chiar dacă știm luna în care va fi lansat ceasul, Apple nu a anunțat data exactă. De aceea, consider data lansării Apple Watch o necunoscută în continuare, la fel cum consider și țările care vor face parte din primul val de lansare, autonomia bateriei sau prețul dispozitivului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.