Parallels Access 2.5 pentru iPhone și iPad – actualizare este disponibilă pe App Store

0
100

Parallels Access este una dintre cele mai cunoscute aplicații care permit vizualizarea și controlarea de la distanță a Mac-urilor și PC-urilor cu Windows de pe un dispozitiv iPhone, iPad sau iPod touch. Această aplicație este disponibilă pe App Store de nici un an, însă s-a remarcat prim numărul mare de funcționalități pe care le aduce utilizatorilor pentru a facilita navigarea pe computere de pe ecranul mic al unui dispozitiv cu iOS.

Recent aplicația Parallels Access a primit o actualizare majoră, versiunea 2.5 fiind acum disponibilă pe App Store pentru descărcare. Ea aduce compatibilitate cu dispozitivele iPhone 6 și iPhone 6 Plus, un nou sistem de administrare a fișierelor, îmbunătățiri în privința sistemului de control audio și un o nouă versiune a navigatorului web. Vorbind despre noul și îmbunătățitul sistem de administrare a fișierelor, acesta beneficiază de instrumentele introduse de către Apple în iOS 8 pentru a funcționa mai bine alături de alte aplicații, cum ar fi Dropbox sau Disc Google. De asemenea, sistemul introduce posibilitatea salvării locale a documentelor în Parallels Access pentru a le previzualiza mult mai rapid, dar și o funcție de căutare a fișierelor de pe computerele controlatre.iphone_6_plus_appswitcher

În ceea ce privește sistemul audio, actualizarea aduce instrumente de control îmbunătățite care permit utilizatorilor să aleagă dacă doresc redarea sunetelor pe dispozitivul iOS sau pe computer. Alături de noutățile privind administrarea fișierelor, sistemul audio și optimizările pentru iPhone 6 și iPhone 6 Plus, cea mai recentă versiune a aplicației Parallels Access mai include numeroase îmbunătățiri și corecturi, care fac actualizarea necesară pentru toată lumea.mac-from-ie-on-win7

La final, trebuie specificat faptul cădezvoltatorii acestui sistem au lansat și o versiune web a Parallels Access care permite controlarea și accesarea computerelor direct din navigatorul unui alt computer. Desigur, în continuare pentru a folosi Parallels Access este necesar un abonament de 19,99 € pe un an sau 34,99 € pe doi ani.

Pentru a face actualizarea la cea mai recentă versiune a Parallels Access pentru iPhone și iPad va trebui fie să accesezi pagina Updates a App Store, fie să urmezi linkul direct de mai jos:

  • Parallels Access pentru iPhone și iPad – Gratuit – Descarcă acum

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.