Compania Apple a actualizat de dimineață pagina cu Recomandări a App Store, prezentându-ne nu doar noua Aplicație a săptămâniici și câteva aplicații grozave noi sau actualizate și noi secțiuni personalizate. Una dintre noile secțiuni introduse de angajații Apple este intitulată Get Productive și este disponibilă nu doar pe App Store pentru iOS, ci și pe varianta pentru Mac a magazinului. Cele două secțiuni includ, combinat, un total de aproape 40 de aplicații de productivitate al căror preț a fost redus.

Lista de pe iOS App Store include o selecție de aplicații de productivitate grozave pentru iPhone și iPad al căror preț a fost redus pentru o perioadă limitată de timp, la cererea companiei Apple. Reducerile sunt de până la 60%, așa că dacă ești în căutarea anumitor aplicații de productivitate sau a unui anume tip de aplicații, atunci poți accesa această secțiune și căuta ceea ce dorești. Poate că din cele 19 aplicații listate aici o vei găsi și pe cea căutată.

Printre aplicațiile ale căror preț a fost redus se numără Fantastical 2 pentru iPhone (Calendar), Clear, Calendars 5, Workflow: Powerful Automation Made Simple și Duet Display. Toate celelalte aplicații disponibile pentru dispozitivul tău, pot fi vizualizate de pe App Store, urmând acest link.

Pe App Store pentru Mac, Apple a contribuit la reducerea cu până la 75% a prețului a 20 de aplicații de productivitate. Printre aplicațiile ale căror preț a fost redus se numără: Day One, Clear, Byword, iA Writer Pro, iTranslate, mSecure, Notability și altele. Secțiunea pentru Mac poate fi accesată din pagina Recomandate de pe Mac App Store.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.