iOS 8.1.3 se află în proces de testare și va fi lansat înaintea iOS 8.2

0
313

La doar o săptămână distanță de lansarea iOS 8.1.2 pentru iPhone și iPad aflăm că Apple se mai pregătește de cel puțin încă o actualizare intermediară înainte de a lansa versiunea finală a iOS 8.2. Apple a lansat încă din luna noiembrie iOS 8.2 beta, cu câteva luni înainte de a publica această actualizare și asta deoarece compania a dorit să ofere timp berechet dezvoltatorilor pentru a construi aplicații și notificări speciale pentru Apple Watch. Chiar dacă ne apropriem încet dar sigur de lansarea iOS 8.2 în versiunea finală, MacRumors scrie că până la lansarea acestei actualizări, compania Apple se pregătește să lanseze iOS 8.1.3, sau cel puțin asta reiese din datele de analiză web furnizate de Google.traffic_ios_8_1_3

Se pare că în decursul ultimei săptămâni numărul acelor accesări din Cupertino de pe dispozitive cu iOS 8.1.3 este în creștere. Prima accesare a site-ului MacRumors ar fi fost pe 8 decembrie, la doar o zi distanță de data la care Apple a lansat versiunea publică a iOS 8.1.2 și la două zile distanță de momentul în care iOS 8.2 beta 2 a fost publicat pentru dezvoltatorii înregistrați.

Chiar dacă numărul accesărilor de pe dispozitive cu iOS 8.1.3 este redus, aceasta este o confirmare clară a faptului că Apple se pregătește să mai lanseze cel puțin încă o actualizare intermediară până când va publica iOS 8.2 în versiunea finală. La fel ca și iOS 8.1.2, care aducea corecturi în privința unor probleme legate de soneriile pentru iPhone, și într-o mare măsură chiar iOS 8.1.1, iOS 8.1.3 ar trebui să aducă utilizatorilor mici corecturi de probleme și poate îmbunătățiri pentru performanțe.

Acum pentru că știm că iOS 8.1.3 va fi lansat la un moment dat în viitor, probabil că mulți dintre voi se întreabă și când. Acest lucru este, evident, necunoscut, însă tind să cred că există șanse minime ca noi să îl putem instala înainte de Anul Nou mai ales că următoarele două săptămâni sunt aglomerate cu Sărbătorile, iar angajații Apple au nevoie de o vacanță. Singurele șanse ca noi să vedem iOS 8.1.3 mai repede de Anul Nou sau în prima săptămână din 2015 ar fi ca actualizarea să adreseze o eroare gravă.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.