Icycle: On Thin Ice este aplicația gratuită a săptămânii pe App Store

0
77

Cu toate că iTunes Connect este închis în această perioadă, ceea ce înseamnă că nu mai are cine să aprobe aplicațiile noi/ actualizările și nici modificările de prețuri, compania Apple s-a folosit de ”bagheta magică” pentru a oferi utilizatoriloir de iPhone și iPad o ultimă aplicație gratuită pentru anul 2014. În cursul dimineții zilei de duminică, deci într-un moment complet neobișnuit, pagina cu Recomandări a App Store a fost actualizată pentru a include câteva noi aplicații promovate pentru următoarele șapte zile, precum și Aplicația săptămânii care este Icycle: On Thin Ice.screen480x480

Dezvoltat de către britanicii de la Chillingo, care au adus pe App Store faimosul joc Cut the RopeIcycle: On Thin Ice este un joc inedit care îmbină lumea obișnuită a jocurilor cu arta pentru a-i uimi pe utilizatori. Icycle: On Thin Ice ne pune în pielea eroului dezbrăcat Dennis pe care noi va trebui să îl ajutăm să pedaleze, sară și să planeze într-un tărâm al pustietății unei lumi post-apocaliptice complet înghețată. Scopul acestui personaj ciudat care pare unicul supraviețuitor al acelui tărâm este de a găsi iubirea printre sloiurile de ghiață. Din păcate, în calea lui și a noastră vor sta o sumedenie de obstacole peste care trebuie să trecem pedalând înainte sau înapoi, sărind sau chiar zburând cu o umbrelă. Dar niciodată nu trebuie să lovim obiectele cu crestături, fie că sunt acoperișuri ale caselor, garduri, bucăți de ghiață, bucăți de sol, etc.screen480x480-2

 Jocul dispune momentan de peste 80 de misiuni pe care le vei putea realiza pentru a obține diferite lucruri speciale, cum ar fi jocul Icycle original. De asemenea, cei de la Chillingo au conceput împreună cu Damp Gnat o serie de articole vestimentare pe care le vom putea cumpăra cu bucăți de ghiață pentru a-l umili pe Dennis, precum și o serie de umbrele sau aspiratoare care ne vor ajuta să trecem peste cele mai dificile obstacole.

Icycle: On Thin Ice este un joc cu adevărat inedit care te va impresiona fără doar și poate prin calitatea grafică, dar care îți va răpi, de asemenea, câteva minute bune încercând să îl ajuți pe Dennis. Acest joc reușește să fie minunat, trist, ilar, captivant și amuzant în același timp, iar acesta poate fi un element unic.

Icycle: On Thin Ice este disponibil pe App Store sub forma unei aplicații universale pentru dispozitivele iPhone și iPad. Dimensiunea jocului este de 28,3 MB și necesită să ai iOS 6.1 sau o versiune ulterioară pentru a-l putea instala.

  • Icycle: On Thin Ice pentru iPhone și iPad – Gratuit – Descarcă acum

 

*Promoția este valabilă până vinerea viitoare (2 ianuarie).

- Reclamă -