Flyover este disponibil în mai multe orașe, iar Siri știe programele filmelor din mai multe țări

2
82

Apple continuă să lucreze la extinderea disponibilității produselor și serviciilor sale adăugând recent câteva noi locații pentru caracteristica Flyover a aplicației Hărți și extinzând disponibilitatea funcționalității Program film a Siri.

Caracteristica Flyover a aplicației Hărți de pe iOS și OS X permite utilizatorilor să vizualizeze 3D orașele, toate clădirile, monumentele și alte puncte importante căpătând un aspect mai interesant și realist. Aceasta este disponibilă acum în oralele Avignon (Franța), Biarritz (Franța), Perpignan (Franța), Turnul Diavolului (SUA), Dunedin (Noua Zeelandă), Marele Canyon (SUA), Craterul Meteor (SUA), Royal Gorge (Arkansas), Visby (Suedia).

Introdusă în iOS 6, caracteristica Flyover s-a ”bucurat” de o extindere greoaie, fiind abia acum disponibilă în peste 100 de locații din întreaga lume. Desigur, Flyover nu este disponibil momentan niciunde în România și vor mai trece probabil câteva luni până când Apple va decide să ne ofere și nouă posibilitatea de a vizualiza în 3D blocurile gri din București.

Alături de Flyover, Apple a mai extins disponibilitatea caracteristicii Programe film a Siri. Începând de acum, utilizatorii din Australia, Franța, Germania, Italia, Mexic și Spania vor putea afla informații despre filmele care urmează.

Vă spuneam recent că Apple a implementat și pentru Hărțile din România o caracteristică nouă. Vorbim despre afișarea punctelor de interes principale pentru majoritatea orașelor de la noi din țară.

2 COMENTARII

  1. Flyover trebuie ca e o super aplicatie. Nu pot decat sa presupun pentru ca nu am vazut-o inca in functiune. Dar trebuie sa fie tare fain. Imi aduc aminte ca in urma cu cativa ani zburam cu Google Earth prin orase, mai ceva ca Superman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.