Apple a lansat Safari 8.0.2, Safari 7.1.2 și Safari 6.2.2 pentru Mac OS X

0
82

Săptămâna actualizărilor continuă pentru utilizatorii produselor Apple. După ce compania americană a lansat zilele trecute iOS 8.1.2, apoi iOS 8.2 beta 2, în cursul zilei de joi a publicat actualizarea 8.0.2 pentru navigatorul Safari adresat computerelor cu OS X. Cea mai recentă versiune a Safari vine după ce săptămânile trecute Apple lansase Safari 8.0.1 pe care îl retrăgea după doar câteva ore din motive care astăzi ies la iveală.

Alături de Safari 8.0.2, compania Apple a lansat Safari 7.1.2 și Safari 6.2.2 pentru computerele cu OS X Mavericks, respectiv OS X Mountain Lion/OS X Lion.

Safari 8.0.2 rezolvă posibilele probleme care ar fi dus la retragerea actualizării precedente și aduce îmbunătățiri în privința utilizabilității, stabilității și securității. De asemenea, actualizarea:

  • Corectează o problemă care putea împiedica sincronizarea istoricului între dispozitive dacă funcționalitatea iCloud Drive nu era activată
  • Corectează o problemă care putea împiedica auto-completarea unei parole salvate după adăugarea a două dispozitive la portcheiul iCloud
  • Îmbunătățește performanțele WebGL pe afișajele Retina
  • Permite utiliozatorilor să importe nume de utilizator și parole din Firefox
  • Corectează o problemă rară din cauza căreia unii utilizatori nu au putut să acceseze Safari după instalarea actualizării 8.0.1
  • Include și o serie de actualizări de securitate despre care puteți obține mai multe informații de aici.

Actualizările 7.1.2 și 6.2.2 aduse în această seară aplicației Safari includ aceleași în mare aceleași noutăți ca și Safari 8.0.2. Observăm că în ceea ce privește actualizarea 8.0.2 adusă Safari, ea nu aduce nimic nou față de actualizarea 8.0.1, în afară de corecturile legate de eroarea cu care venea prima dintre cele două actualizări.

Actualizarea la Safari 8.0.2 este posibilă pe toate Mac-urile cu OS X Yosemite 10.10.x prin intermediul App Store. Actualizarea la Safar 7.1.2 și Safari 6.2.2 sunt disponibile pentru a fi efectuate de pe computerele Mac cu OS X Mavericks, respectiv OS X Lion/Mountain Lion. Toate celei trei actualizări sunt recomandate tuturor utilizatorilor de Mac.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.