Apple a adăugat două canale noi pe Apple TV-urile utilizatorilor din România, iar Google a actualizat aplicația YouTube pentru micul dispozitiv

0
3729

Compania Apple continuă să extindă numărul serviciilor disponibile pe dispozitivele Apple TV și să facă micul dispozitiv mai util chiar și pentru utilizatorii care locuiesc în România. Astăzi compania americană nu doar că a lansat iOS 8.1.2 pentru toți posesorii de iPhone, iPad și iPod touch, dar a actualizat și toate dispozitivele Apple TV cu nou conținut. O parte din conținutul nou adăugat pe Apple TV este disponibil și pentru utilizatorii ale căror conturi sunt înregistrate în România, iar mai jos vom vedea concret despre care este vorba.

În primul rând, cea mai importantă noutate adusă cu această actualizare este legată de YouTube. Compania Google a venit după foarte mulți ani cu o foarte așteptată actaulizare pentru canalul pentru Apple TV a celui mai popular serviciu de distribuire și vizualizare a conținutului video. Mulțumită acestei actualizări aplicația YouTube a fost refăcută din temelii, iar de la pictogramă și până la cele mai mici elemente de design, totul a fost acum modificat pentru a se îmbina cu noul aspect al software-ului rulat de acest dispozitiv.

Pe lângă noul aspect modern care face mult mai simplă descoperirea de conținut nou de pe YouTube, aplicația pentru Apple TV vine acum și cu o serie de caracteristici noi și utile pentru utilizatori. Aplicația conține acum recomandări personalizate pentru fiecare utilizator în funcție de conținutul vizionat anterior, include opțiunea de a te abona la canalele care îți plac și un sistem de căutare îmbunătățit grație unei funcționalități care poate prezice ceea ce vrei tu să vezi. De asemenea, aplicația acceptă acum tot conținutul nou adăugat de-a lungul timpului pe YouTube, inclusiv clipurile muzicale, vlogurile și nu numai. Din păcate, însă, actualizarea aduce și reclamele pe care le detestă utilizatorii, dar care sunt necesare pentru ca toți creatorii de conținut de pe YouTube să fie determinați să își continue munca.apple tv #itutorial.ro (1)

Alături de schimbarea adusă aplicației YouTube, actualizarea cu care vine Apple TV mai include și două canale noi pe care utilizatorii din România le pot vizualiza. UFC.TV și Dailymotion sunt cele două canale noi pentru Apple TV pe care toți utilizatorii le vor putea accesa. UFC.TV oferă utilizatorilor, așa cum sugerează și denumirea canalului, posibilitatea de a accesa o gamă variată de conținut din cadrul Campionatului Suprem de Lupte. Vorbim despre clipuri video la care utilizatorii pot avea acces fie gratuit, fie pe baza unui abonament care costă 55$ dacă este încheiat pe o perioadă de 6 luni sau 100.00$ dacă este încheiat pe o perioadă de 12 luni. Aplicația include în anumite regiuni posibilitatea de a nu te abona și a plăti pentru fiecare clip accesat prin intermediul unui sistem numit plătește pe vizualizare.apple tv #itutorial.ro (5)

Dailymotion este cea de-a doua aplicație pentru Apple TV ce va putea fi accesată începând de astăzi chiar și de pe dispozitivele utilizatorilor români. Vorbim despre o aplicație care oferă utilizatorilor acces la serviciul web francez cu același nume. Dailymotion pentru Apple TV oferă acces la toate clipurile video încărcate de către utilizatori direct de pe televizor.apple tv #itutorial.ro (3)

O noutate pe care nu putem să nu o remarcăm și care pare a fi legată de versiunea 7.0.2 a software-ului pentru Apple TV este cea de afișare a unui fanion ”Nou” pe pictograma fiecărei aplicații noi sau actualizate recent. Acest, fanion nu a mai apărut până acum la actualizările aduse aplicațiilor de pe Apple TV și nici atunci când au fost adăugate unele noi, dar mutarea de astăzi va face mai simplă descoperirea conținutului nou pe care Apple l-a încărcat.

Trebuie menționat că pentru a beneficia de această actualizare primită de Apple TV nu va trebui să faceți nimic altceva decât să conectați dispozitivul la Internet și să așteptați ca actualizarea să fie încărcată automat. Rețineți că această actualizare nu este una software și de aceea nu trebuie descărcat nimic de voi.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.