Angry Birds Seasons 4.3.1 pentru iPhone și iPad – actualizare este disponibilă pe App Store

0
214

Unul dintre cele mai populare și cunoscute jocuri ale seriei Angry BirdsAngry Birds Seasons, a fost actualizat în cursul nopții trecute de către compania Rovio. Jocul ce a devenit celebru pentru că primește actualizări cu conținut tematic pentru un anumit sezon din an ori pentru a celebra anumite evenimente importante vine acum într-o versiune actualizată creată special pentru sezonul Sărbătorilor.

Versiunea 4.3.1 a Angry Birds Seasons pentru iPhone și iPad aduce utilizatorilor un episod nou-nouț: On Finn Ice, în cadrul căruia se vor întâlni cu o serie de noi provocări și elemente specifice Finlandei. Acest episod nou include nu mai puțin de 25 de nivele noi, câte unul pentru fiecare zi rămasă până la Crăciun, dar și un nou personaj: Tony, care este verișorul lui Terence (pasărea roșie). Mai mult, actualizarea aduce conținut special pentru Finlanda: de la peisaje și până la informații amuzante sau chiar un cântec interpretat de către o trupă finlandeză, Apocalyptica, Angry Birds Seasons amintește mai mult decât niciodată de țara din care provine compania dezvoltatoare a ei.

Utilizatorii de iPhone și iPad vor putea efectua gratuit actualizarea la cea mai recentă versiune a Angry Birds Seasons accesând App Store>Updates (Actualizări) sau urmând linkul direct către App Store care este disponibil mai jos:

  • Angry Birds Seasons pentru iPhone și iPod touch – 0,89 € – Cumpără acum
  • Angry Birds Seasons HD pentru iPad – 2,69 € – Cumpără acum

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.