Angry Birds Epic 1.2.1 pentru iPhone și iPad – actualizare este disponibilă pe App Store

0
229

Angry Birds Epic este unul dintre multiplele titluri Angry Birds disponibile pe App Store, însă este și unul dintre cele mai neobișnuite. Lansat în primăvara acestui an, ”epicul” celor de la Rovio schimbă logica jocurilor acestei serii, fiind nimic mai mult decât un RPG în care păsările și porcușorii intră într-o luptă directă și nu bazată pe atacuri aeriene. Cum jocul a fost listat de Apple în lista celor mai bune din 2014, Rovio s-a gândit să publice pe App Store o actualizare majoră acum la sfârșit de an pentru a oferi utilizatorilor noutățile pe care le așteptau de multă vreme.

Versiunea 1.2.1 a Angry Birds Epic este acum disponibilă pe App Store și introduce Arena Jucător vs. Jucător ce permite utilizatorilor să își construiască echipe de luptă pe care să le arunce într-o arenă în care să lupte cu alte echipe. Fiecare dintre echipe are un banner pe care celaltă va încerca să îl înfrângă, iar utilizatorii îl vor putea personaliza cu diverse componente care acum sunt și mai puternice. Noile bătălii jucător vs. jucător vor fi săptămânale, iar câștigarea lor va aduce premii ”epice”. Mai mult, aceste bătălii primesc chiar și o ligă specială în care utilizatorii vpr încerca să ajungă cât mai sus și chiar să obțină armătura de diamant. La final, trebuie specificat că pe data de 21 decembrie jocul va primi un eveniment special pentru iarnă cu diferite nivele epice noi.

Pentru a efectua actualizarea la cea mai recentă versiune a jocului Angry Birds Epic pentru iPhone și iPad va trebui să accesați App Store>Updates ori să urmați linkul direct către magazinul de aplicații, pe care l-am inserat puțin mai jos:

  • Angry Birds Epic pentru iPhone și iPad – Gratuit – Descarcă acum

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.