Lucrarile de constructie la Apple Campus 2 avanseaza pe masura ce compania americana se aproprie tot mai mult de data la care trebuie sa se mute in futuristul campus creat dupa viziunea lui Steve Jobs. Cum firmele care se ocupa de contractate de Apple sa ii ridice campusul lucreaza 7 zile pe saptamana, fundatia imensei cladiri sub forma de nava spatiala a fost aproape finalizata, iar structura de rezistenta a inceput sa fie ridicata.

O noua fotografie trimisa de catre Apple Orasului Cupertino ne arata stadiul mai avansat al cladirii principale si cum ea este ridicata incet, dar sigur. Imaginea de acum ne arata cat de mult s-au avansat lucrarile la cladirea in forma circulara din luna octombrie cand o alta imagine similara ne arata ca numai 3 sferturi din fundatie era la acea vreme turnata.

Pe terenul campusului se afla doua statii imense de beton si alte utilaje mari pentru constructie necesare pentru finalizarea subsolului care include numeroase structuri de beton intre care vor fi ascunse cateva dintre incaperile secrete ale companiei Apple, precum si spatii uriase de parcare.

Alaturi de imaginea publicata de catre Apple, un utilizator YouTube s-a folosit de o drona pentru a inregistra un clip video ce prezinta stadiul constructiei campusului Apple. Clipul de mai sus ofera poate o imagine mai buna si detaliata asupra modului in care se lucreaza la campusul viitor al companiei Apple.

Momentan, o serie de strazi limitrofe campusului Apple sunt inchise, insa potrivit planificarilor companiei din Cupertino, toate lucrarile la drumuri vor fi finalizate pana la finele acestui an. In ceea ce priveste constructia cladirilor care fac parte din prima etapa (inclusiv cladirea in forma circulara), ele urmeaza sa fie finalizate in anul 2016, terasamentul si procesul de demolare urmand a fi incheiate ceva mai devreme, in 2015.

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.