Apple Watch te va trezi intr-un mod inedit potrivit Apple

0
126

La sfarsitul acestei saptamani, Jony Ive, directorul departamentelor de design industrial si software al Apple, a primit distinctia de cel mai bun designer industrial din lume e la Muzeul pentru Arta Moderna din San Francisco. In cadrul ceremoniei de decernare a premilor, Ive a discutat cu gazdele evenimentului despre activitatea sa si mai ales despre Apple Watch. El a spus tuturor nu doar ca Apple Watch a fost mai dificil de dezvoltat decat a fost iPhone, ci si ca va avea o functionalitate grozava in ceea ce priveste alarma.

Daca utilizatorii sunt obisnuiti cu alarmele care emit sunete pentru a-i trezi, Apple Watch va reusi sa te trezeasca gratie Motorului Taptic. Ceea ce va face Motorul ceasului este sa emita atingeri discrete in momentul in care alarma este declansata, facand trezirea utilizatorului poate ceva mai lenta si placuta decat in cazul alarmelor traditionale. Mai mult decat atat, un avantaj al utilizarii unui astfel de motor este ca el va trezi doar pe utilizatorul care poarta ceasul, nu si pe cei din jurul sau, asa cum noteaza si Ive:

[pull_quote_center]”Chiar ieri, cineva spunea <<Uau, stii ce am facut!? Am setat alarma in aceasta dimineata si m-a trezit atingandu-ma pe incheietura mainii. Nu mi-a trezit sotia si copilul>>… Nu-i fantastic?”[/pull_quote_center]

Chiar daca este grozav sa ai o astfel de alarma, nu stiu cat de utila va fi ea in cazul mentionat de Ive. Mai multi directori ai companiei Apple au declarat ca Apple Watch va trebui incarcat in fiecare noapte, iar daca vei pune ceasul la incarcat atunci cand te culci, atunci probabil ca nu iti va fi de niciun folos functionalitatea. In schimb, functionalitatea va fi utila pentru cei care au timp sa doarma in timpul zilei sau pentru setarea de alarme care sa iti aduca aminte de anumite lucruri.

O astfel de functionalitate va fi mult mai utila in momentul in care Apple va reusi sa lanseze un ceas care sa ofere fie o autonomie mai mare de o zi, fie un sistem de incarcare wireless. Pana atunci, prima generatie a ceasului va fi lansata la inceputul anului viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.