Apple reușește în sfârșit să facă față mai bine cererii de iPhone 6 și iPhone 6 Plus

0
218

Cererea iPhone 6 și iPhone 6 Plus a fost atât de mare, încât oficiali Apple au ieșit în față nu de puține ori pentru a ne spune că furnizorii lor nu reușesc nicicum să îi facă față în ciuda creșterii exponențiale a efectivului de lucru. Ei bine, până acum. Chiar dacă cererea noilor dispozitive a rămas foarte mare, se pare că furnizorii Apple reușesc să producă un număr suficient de dispozitive pentru a acoperi o bună parte din ea. Magazinele online ale companiei Apple din numeroase țări de pe glob anunță reducerea timpilor de livrare cu câteva zile atât în cazul iPhone 6 Plus, cât și în cazul iPhone 6, scrie MacRumors.

În Statele Unite ale Americii, estimarea de livrare a iPhone 6 Plus de 16 GB în toate culorile și pentru toți operatorii a ajuns să fie de 7-10 zile, în timp ce estimarea pentru versiunea de 64 GB este de 2-3 săptămâni și nu de 3-4 ca și până acum. În ceea ce privește cea mai mare versiune de iPhone 6 Plus, cea de 128 GB, ea în continuare este livrată la 3-4 săptămâni de la înregistrarea comenzii.iphone6plusshippingimprovements

Apple Store Online mai indică și faptul că Apple a reușit să îmbunătățească și stocurile de iPhone 6. Versiunea de 16 GB a acestui model de iPhone este livrat- în 5-7 zile, cu 2-3 zile mai rapid decât până acum. Versiunile de 64 GB și 128 GB ale iPhone 6 sunt, în schimb, livrate la 7-10 zile de la înregistrarea comenzii.

Alături de magazinele online ale Apple, magazinele fizice ale companiei au și ele stocuri mai bune de iPhone 6 și iPhone 6 Plus. Majoritatea magazinelor au în stoc toate versiunile de iPhone 6, precum și pe cele de 16 GB și 64 GB de iPhone 6 Plus.

În România încă mai există pe stoc dispozitive iPhone 6 și iPhone 6 Plus la operatorii de telefonie mobilă, însă unele versiuni au stocuri epuizate care se mențin așa de câteva săptămâni.

Pentru Apple este foarte important să îmbunătățească stocurile de iPhone 6 și iPhone 6 Plus înainte de Ziua Recunoștinței și începerea sezonului de cumpărături.

- Reclamă -