Apple a lansat prima versiune beta a OS X 10.10.1 pentru dezvoltatori

0
116

La aproape 3 saptamani de la momentul in care OS X Yosemite a fost facut public de catre Apple si poate fi instalat de catre toti utilizatorii, dezvolttaorii de aplicatii au primit un nou anunt important din partea gigantului din Cupertino. Prima versiune beta a OS X 10.10.1 Yosemite a fost publicata pe portalul dedicat dezvoltatorilor de aplicatii si poate fi acum descarcata de catre oricine este inrolat in program.

OS X 10.10.1 beta 1 are numarul de build 14B17, iar Apple ne indica implementarea doar a catorva modificari minore pentru utilizatori. Potrivit listei cu zone asupra carora dezvoltatorilor, Apple a facut modificari pentru conectivitate Wi-Fi, compatibilitatea cu Exchange in aplicatia Mail si Centrul de notificari, acesta din urma acceptand widgeturi odata cu lansarea celei mai recente versiuni a sistemului de operare.

Corecturile si imbunatatirile facute pe partea conectivitatii Wi-Fi ar trebui sa adreseze, in primul rand, erorile grave care afecteaza in prezent pe multi dintre posesorii de Mac-uri cu Yosemite.

Dezvoltatorii de aplicatii pot efectua actualizarea la OS X Yosemite 10.0.1 beta 1 direct de pe portalul Apple Developer Center pentru Mac ori prin intermediul App Store, in cazul in care Mac-ul lor este inscris deja in program.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.