Tower Madness 2 este aplicatia gratuita a saptamanii pe App Store

0
150

La sfarsitul unei saptamani care ne-a adus prezentarea iPad Air 2, iPad mini 3, iMac cu ecran Retina, Mac mini 2014 si OS X Yosemite, Apple a anuntat si o noua aplicatie gratuita pe care toti utilizatorii o vor putea descarca timp de o saptamana. Ca parte a promotiei „Aplicatia Saptamanii” de pe App Store, Tower Madness 2 este oferita acum gratuit pana vinerea viitoare.

Lansat la inceputul anului 2014 pe App Store, Tower Madness 2 este continuarea jocului de strategie autointitulat „numarul 1 in jocuri TD de strategie” ce ofera un subiect inedit si un gameplay captivant. Cum extraterestrii s-au reintors pe pamant, iar misiunea lor este de a-ti fura indragitele oi pentru a le transforma in pulovere pentru imparatul lor, noi vom trebui sa aparam turma cu ajutorul unui arsenal bogat si gandirii rapide.screen480x480-1

Jocul ofera nu mai putin de 70 de harti cu peste 7 medii diferite care ofera provocari unice utilizatorilor, include arme noi si imbunatatite cu ajutorul carora te vei apara de cele 16 tipuri de extraterestrii inamici care au abilitati si puncte slabe diferite. Fata de prima versiune, jocul vine acum si cu noi personaje, ofera salvarea progresului in cloud pentru a nu pierde nimic si a-ti putea continua jocul pe mai multe dispozitive simultan si accepta controlul prin controlerele terte pentru iPhone.

Tower Madness 2 este disponibil pe App Store sub forma unei aplicatii gratuite si universale pentru dispozitivele iPhone si iPad, insa nu poate fi instalata decat pe acelea care au iOS 7.0 sau o versiune ulterioara. Jocul este optimizat pentru iPhone 6 si 6 Plus si are dimensiunea de 76,8 MB. Promotia este valabila pana vinerea viitoare, 24 octombrie.

  • Tower Madness 2 pentru iPhone si iPad – Gratuit – Descarca acum

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.