OS X Yosemite 10.10 a fost lansat pentru toti utilizatorii

0
316

OS X 10.10 “Yosemite” este versiunea 2014 a sistemului de operare pentru Mac pe care compania Apple a prezentat-o in cadrul evenimentului special din iunie de la WWDC 2014. Dupa o vara intreaga in care dezvoltatorii de aplicatii au primit foarte multe versiuni beta pentru testare, iar utilizatorii de rand le-au putut testa, de asemenea, prin intermediul programului AppleSeed, data lansarii celei mai recente versiuni majore a OS X a fost anuntata de catre Apple joi, 16 octombrie, in cadrul conferintei de prezentare a iPad Air 2 si iPad mini 3.os x yosemite update

OS X Yosemite este una dintre surprizele placute ale conferintei de asta-seara si asta deoarece Apple a anuntat ca publicul larg va putea descarca versiunea finala a ei incepand de acum. Mai mult decat atat, actualizarea este una gratuita pentru toata lumea si poate fi efectuata prin intermediul sistemului Actualizare software (Nota: Inainte de a face actualizarea la OS X 10.10 iti recomandam sa iei cateva masuri de precautie prezentate de noi in cadrul acestui articol).

OS X 10.10 aduce pe Mac o interfata utilizator redesenata si schimbari ale modului de interactionare cu programele ce vor spori productivitatea si imbogati experienta de utilizare. Intregul look al sistemului de operare este unul mai modern si plat, OS X fiind din nou asemanator cu iOS. De la dock, la ferestre si meniuri, intreg sistemul de operare a fost reimprospatat, iar daca iti place designul adoptat de Apple in iOS 7 si versiunile ulterioare, atunci iti va placea si noul design al Yosemite.

Alaturi de schimbarile de design, compania Apple a mai introdus in OS X Yosemite Continuitatea, a actualizat Centrul de notificari, a imbunatatit sistemul de cautare Spotlight si a introdus cateva functii noi pentru aplicatii precum Mail, Safari si Mesaje.

OS X Yosemite este compatibil cu aceleasi Mac-uri care au pot instala si OS X Mavericks, iar actualizarea ets eposibila de la OS X 10.6.8 sau o versiune ulterioara a OS X:

 

  • iMac (Mid-2007 sau ulterior)
  • MacBook (13 inch din Aluminiu, Late 2008), (13 inch, early 2009 sau ulterior);
  • MacBook Pro (13 inch, mid-2009 sau ulterior), (15 inch mid/late 2007 sau ulterior), (17 inch, late 2007 sau ulterior);
  • MacBook Air (Late 2008 sau ulterior)
  • Mac mini (Early 2009 sau ulterior);
  • Mac Pro (early 2008 sau ulterior);
  • Xserve (early 2009)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.