Nike+ Running 4.6 pentru iPhone a fost lansat pe App Store

0
1008

Aplicatia Nike+ Running este una dintre cele mai grozave aplicatii pentru alergat disponibile pe App Store ce ajuta utilizatorii sa isi indeplineasca obiectivele, fie ca doresc sa ramana intr-o conditie fizica buna sau mai buna, fie ca isi doresc sa stabileasca un nou record personal ori sa se pregateasca pentru anumite competitii. Dupa foarte mult timp in care cei de la Nike nu au mai acordat atentie acestei aplicatii, in cursul noptii trecute a fost publicata pe App Store versiunea 4.6 a ei, oferind utilizatorilor numeroase imbunatatiri si functionalitati noi.

nike+ 4.6 #itutorial.roIn primul rand, Nike+ Running este acum compatibila cu noile dispozitive iPhone 6 si iPhone 6 Plus, precum si cu iOS 8 – cea mai recenta versiune a sistemului de operare. Ca parte a compatibilitatii cu iOS 8, cei de la Nike au inclus si cateva functionalitati acceptate de aceasta versiune a iOS, astfel ca urcarile tale vor fi inregistrate acum pe toate dispozitivele iPhone. Sistemul de inregistrare va avea, insa, o acuratete mai buna pe iPhone 6 sau iPhone 6 Plus intrucat acestea au si un barometru special pentru astfel de masuratori. Mai mult decat atat, aplicatia Nike+ Running include si compatibilitate cu aplicatia Sanatate a iOS 8, astfel ca incepand de acum va putea sa scrie informatii despre exercitiile facute si NikeFuel, dar si sa citeasca informatiile privind ritmul cardiac venite de la alte aplicatii ori de la accesoriile speciale. La final, cea mai recenta versiune a aplicatiei Nike+ Running vine si cu un design imbunatatit care include caracteristica „quick start”. Simpla atingere indelungata a butonului „Begin Run” va porni cronometrarea cursei, permitandu-ti apoi sa efectuezi glisari stanga sau dreapta pentru a controla muzica, vizualizarea statisticilor legate de modul in care alergi si a hartii cu traseul parcurs si actualizat in timp real.

Pentru a face actualizarea la versiunea 4.6 a aplicatiei Nike+ Running, trebuie ca de pe dispozitivul dvs. cu iOS sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei alaturi de butonul Update, pe care trebuie sa il atingeti. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

  • Nike+ Running pentru iPhone si iPod touch – Gratuit – Descarca acum
- Reclamă -