iTunes inregistreaza noi cifre record in trimestrul fiscal 3 al anului 2014

0
108

De la un trimestru fiscal la altul, vanzarile mai mari de iPhone se reflecta in veniturile inregistrate de iTunes Store si App Store pentru compania Apple. In cadrul teleconferintei de prezentare a rezultatelor financiare pe trimestrul fiscal 3 al anului 2014, compania Apple a oferit, din nou, detalii despre succesul iTunes Store, care devine, de la un trimestru fiscal la altul,  o sursa de venituri tot mai mare pentru ea, mai ales datorita App Store.itunes store

Potrivit cifrelor furnizate de catre Tim Cook, directorul general al companiei, 4,6 miliarde de dolari au fost veniturile generate de iTunes pentru Apple in trimestrul incheiat la 30 septembrie. Cu astfel de incasari, iTunes a inregistrat trimestrul cel mai bun din istorie, cresterea fata de anul trecut fiind una considerabila – de 2 miliarde de dolari. In intreg anul 2014, iTunes a generat pentru compania Apple 18 miliarde de dolari, cu 2 miliarde mai mult decat cele 16 miliarde inregistrate in 2013 de aceeasi componenta a afacerii Apple.

Conform directorului Apple, veniturile App Store au reusit sa atinga un nou maxim istoric inregistrand o crestere cu 36 de procente fata de acelasi trimestru 3 al anului fiscal 2013. In toata istoria sa, App Store a inregistrat un total de 85 de milioane de descarcari, cu 10 milioane de descarcari mai mult decat in luna iulie a acestui an.

Trimestrul fiscal 3 al anului 2014 a fost unul plin de recorduri pentru Apple, iar veniturile de 42,1 miliarde de dolari pe care le-a inregistrat si profitul net de 8,5 miliarde de dolari arata cat de mare este succesul tuturor produselor pe care le lanseaza in ultimii ani.

- Reclamă -