Anul trecut a fost lansat primul film facut dupa viata cofondatorului companiei Apple si omului care a schimbat lumea, Steve Jobs, insa el nu s-a bucurat de un succes chiar atat de rasunator. Cei de la Sony doresc sa vina cu un blockbuster despre viata lui Steve Jobs, iar de cateva luni cauta mai multi actori celebri care sa il interpreteze pe Jobs in noul film si se pare ca au gasit solutia.

Scenaristul filmului biografic, Aaron Sorkin, a confirmat intr-un interviu acordat celor de la Bloomberg ca actorul britanic Christian Bale, despre care se spune de cateva luni ca ar fi fost selectat pentru acest rol, va intra in pielea cofondatorului si fostului director general al Apple in noul film al Sony. Din declaratiile scenaristului reiese ca Bale nici nu a trebuit sa dea vreo proba pentru acest nou rol, deoarece el este deja cel mai bun actor al generatiei sale, avand calitatile potrivite pentru noul film.

Noul film biografic va avea un scenariu scris de catre Aaron Sorkin dupa singura biografie autorizata a lui Steve Jobs pe care a publicat-o autorul Walter Isaacson la cateva saptamani dupa moartea lui Steve. Regizorul filmului va fi castigatorul Oscar-ului, Danny Boyle.

Potrivit unor informatii aparute in ultimele luni, acest nou film al Sony despre viata lui Steve Jobs va fi compus din trei parti diferite a caror durata va avea 30 de minute, timp in care ne vor fi prezentate trei mari lansari de produse pe care Steve Jobs le-a pregatit. Bale va fi si vocea auctoriala a filmului, prezentand diferite momente din viata personajului pe care il interpreteaza.

Momentan nu se stie cand va ajunge noul film in cinematografe, insa filmarile la el vor incepe abia in lunile care urmeaza.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.