Chinezii ar fi precomandat deja 20 de milioane de dispozitive iPhone 6 si iPhone 6 Plus

0
131

China este tara in care iPhone 6 si iPhone 6 Plus sa inregistreze cel mai mare succes. Desi nu a fost lansat inca in aceasta tara, operatorii, Apple si anumite magazine au dat startul inca de vinerea trecuta unei sesiuni de precomenzi pentru cei care isi doresc sa primeasca un nou iPhone cat mai devreme cu putinta.

Daca te intrebai daca sesiunea de precomenzi a inregistrat vreun succes in China, atunci trebuie sa stii ca raspunsul este categoric da. Dupa mai multe informatii potrivit carora peste 2 milioane de dispozitive ar fi fost precomandate doar in primele 24 ore de la inceperea sesiunii, operatorii de telefonie si site-ul de comert electronic Jingdong Mall au anuntat oficial numarul total de dispozitive care au fost comandate deja in China. Potrivit datelor combinate ale lor, aproximativ 20 de milioane de precomenzi pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus au fost procesate de acestea de la initierea campaniei de pe data de 10 octombrie.

Tencent scrie ca trei dintre cei mai mari operatori de telefonie mobila din China: China Mobile, China Unicom si China Telecom au procesat peste 10 milioane de precomenzi, in timp ce JD.com anunta ca a primit 9,5 milioane de precomenzi pentru ambele dispozitive pana in momentul de fata. Site-ul de comert electronic merge pana intr-acolo incat anunta ca 4,7 milioane de precomenzi pentru iPhone 6 au fost inregistrate pana la aceasta data, in timp ce pentru iPhone 6 Plus au fost inregistrate cu 100.000 de comenzi in plus.

Trebuie specificat ca aceste cifre furnizate de operatori si site-ul de comert electronic chinez nu acopera numarul precomenzilor inregistrate direct la Apple sau la cei peste 6.000 de operatori din tara. Daca adunam cifrele, vom obtine un total cu adevarat impresionant in conditiile in care Apple a vandut in cele 10 tari care au facut parte din primul val de lansari nu mai putin de 10 milioane de dispozitive in primele 3 zile de disponibilitate.

Compania Apple a anuntat astazi ca iPhone 6 va sosi in magazinele din China pe 17 octombrie, iar in cele din Romania pe 31 octombrie.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.